Dezmembrez logan si dacia nova

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• maciulia din masina asta o mai ai?si mar interesa si un cerc dinala negru cel incercuit cu rosu si daca le mai ai la ce pret?
    Attached Files

Comment

• jantele se dau cu 40 50 lei depinde cate cumperi,iar maneta se da cu toti,maciulie+imbracaminte+mecanismul care intra in cutie!50 lei
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• daca cumva iti cade pe mana vreodata o bara spate de logan 2 culoare gri comete, in stare buna, poate ma anunti si pe mine! bafta!
        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• am una dar e grii platin
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• salut

niste panouri prestige ph1 m-ar interesa pe mine ..

Comment

• sorry,nu sunt!azi se adauga un logan preference PH1! cu doar 150km in bord,

Comment

• Au ajuns conductele inca de vineri dar am avut probleme cu net.Cumparati cu incredere.

Comment

• un pret pt jante de aliaj de preferat sinaia si pt tubulatura incalzire locurile din spate?

Comment

• m-ar interesa 2 deflectoare de aer pentru o bara de mcv si un proiector original sh, fa-mi te rog un pret! multumesc

Comment

• pentur supernova
                      - armatura bara fata
                      - faruri fata stanga-dreapta
                      - semanlizare fata stanga dreapta
                      - bara fata ..un pret te rog la toate

Comment

• Originally posted by pufosu View Post
                        Au ajuns conductele inca de vineri dar am avut probleme cu net.Cumparati cu incredere.
                        ma bucur ca esti multumit!

Originally posted by tonyx View Post
                        un pret pt jante de aliaj de preferat sinaia si pt tubulatura incalzire locurile din spate?
                        jante de aliaj nu mai sunt si nici tubulatura!

Originally posted by Loganu View Post
                        pentur supernova
                        - armatura bara fata
                        - faruri fata stanga-dreapta
                        - semanlizare fata stanga dreapta
                        - bara fata ..un pret te rog la toate
                        pt supernova nu mai este cam nimik!

Originally posted by dj base View Post
                        m-ar interesa 2 deflectoare de aer pentru o bara de mcv si un proiector original sh, fa-mi te rog un pret! multumesc
                        nu am decat proiector,40lei!
                        Last edited by pipan; 17 May 2010, 17:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• se mai adauga un logan cu 139km in bord!este lovit lateral dreapta,motorul este impecabil si este E3!

Comment

• Nu mai ai cumva un cablaj pt olinzi electrice?

Comment

• toate cele sunt bune.recomand

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• cablaju nu este separat,singura sansa este sa va dau mufele!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google