Vand Logan 1,6 16V Prestige Din 20.11.2008

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Logan 1,6 16V Prestige Din 20.11.2008

Vand logan 1,6 16V Prestige din 20.11.2008

Vand autoturism Dacia Logan, an fabricatie 2008, sedan cu 4 usi, culoare albasrtu. Motor pe benzina, putere 105 cp, capacitate cilindrica 1600 cmc, viteza maxima 183 km/h, rulaj 11000 km. Transmisia manuala, 5 viteze, tractiune fata. Consum urban 9 (l/100km), consum extraurban 7 (l/100km), consum mixt 8 (l/100km). Are: abs, AC, inchidere centralizata, oglinzi electrice, oglinzi incalzite, geamuri electrice, airbag sofer, airbag dreapta, aer conditionat, servo frana, servo directie, jante al, cd, marca LG, huse piele sintetica. Pret 7700 EUR, negociabil.

ceva poze cu masina nu pui colegu?
    Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

sunt ceva poze in albumul meu...am sa mai adaug in curand si poze mai recente cu cateva mici modificari...
      Last edited by Seba; 31 August 2009, 15:15.

Comment

ok colegu.astept poze
        Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

poti sa-mi dai te rog o adresa de mail si-ti trimit pozele? mrs

Comment

De ce nu le pui aici?
            http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=217

Comment

am pus noi poze aici:

Comment

colegu masina arata foarte bine mai ales acel clean look pe spate,foarte fain

Comment

Poza aceea e facuta de mine, nu e facutaasa masina, am vrut doar sa o fac!!

Comment

salut sa vandut masina?
                    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Colegu ceva noutati in prinivinta masinii?ai dat-o,n-ai dat-o?ca eu de ceva vreme nu mai am masina si sunt foarte interesat

Comment

Originally posted by dj_dragos View Post
                        Colegu ceva noutati in prinivinta masinii?ai dat-o,n-ai dat-o?ca eu de ceva vreme nu mai am masina si sunt foarte interesat
                        salut. ma scuzati dar am cam fost ocupat si nu am mai intrat pe forum. da, mai am masina, astazi i-am facut revizia. daca va mai intereseaza vorbim pe messenger, sau telefon. balogszilveszter-ID, 0752225591.

Comment

Valabil......

Comment

frumos ph2 ...bafta la vanzare!
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Mai da niste date despre masina: Nr de km, si pret.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google