M-ar interesa un set de carenaje pentru scaune fara reglaj! Ai?
[Vand] Huse Incalzire Scaune
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mcxc View Postsalut, cit costa setul complet, (cu butoane cu tot) si transportul?. Sunt din Bucuresti, am scaunul de la sofer cu reglaj lombar si inaltime, celalalt este normal.
cu stima!
Originally posted by cezar82 View Postai idee daca monteaza cineva in timisoara asa ceva?
Originally posted by chroma View Postda-mi pe pm un nr de tel la care te pot gasirenault fan
Comment
-
Salut, as fi interesat de un set complet + montaj. Din cate inteleg pretul este de 150ron + 150ron montajul.Eu sunt din bucuresti.
Montajul dureaza 2 ore?.
Am un laureate ph cu acea mufa verde de care se vb sub scaun, legatura o faci la acea mufa??
Exista posibilitatea sa am pb cu tapiteria din cauza caldurii??
Comment
-
Originally posted by mcxc View PostAi PM cu adresa, multumesc.
Originally posted by dbalaban View PostSalut, as fi interesat de un set complet + montaj. Din cate inteleg pretul este de 150ron + 150ron montajul.Eu sunt din bucuresti.
Montajul dureaza 2 ore?.
Am un laureate ph cu acea mufa verde de care se vb sub scaun, legatura o faci la acea mufa??
Exista posibilitatea sa am pb cu tapiteria din cauza caldurii??
-da, da ~2 ore dureaza motajul
-da, aia este mufa pt incalzire
-nu, nu o sa ai probleme cu tapiteria
Originally posted by make View PostSunt si eu interesat de un kit de incalzire pentru saune cu reglaj pe inaltime,dar vreau sa stiu daca pot pune butoane din acelea cu 5 trepte cum sunt alea de vw.Kitul l-as vrea fara butoane pt ca as vrea de butoane ca la vw.Mersi vanzare buna!renault fan
Comment
Comment