[Vand] Huse Incalzire Scaune

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• carterele ce sunt mai exact?

Comment

• sti cumva daca exista mufa de conectare pt ele si la Megan ? sau se pote "adapta" ceva pentru ele ?

Comment

• as vrea si eu un set dar problema este ca nu are cine sa le monteze iar eu sub atehnic(stii pe cineva in bucuresti??)
        sigpic

Comment

• incalzire in scaune

ceau mai ai kit de incalzire?

Comment

• de montat am mai montat eu 2 pe la prieteni
            acum asteapta si a mea
            daca vrei poate ne ajutam reciproc sau barter in alte domenii

Originally posted by LCM View Post
            carterele ce sunt mai exact?
            sunt plasticele din lateralul scaunelor dar care au si suportul pentru butoanele de incalzire
            plasticele existente pe masina au un semn dar nu au suport de butoane asadar se inlocuiesc cu totul

App:astia au lasat semnul acolo parca sa ne faca in ciuda ca nu avem incalzire

nu-i nimic o rezolvam noi la juma de pret fata de cit cer iei in reteaua autorizata
            Last edited by padurarud; 25 October 2010, 23:21. Reason: Automerged Doublepost
            sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

• La ph1 daca am vazut bine, nu este mufa la care sa se lege incalzirea. In cazul asta trebuie taiat mufa si prelungit cablul pana la siguranta sau este in kit si bucata acea de cablu cu mufa la capat care vine de la tablolul de sigurantepana sub scaun?

Comment

• carenaj de montat pe consola centrala ai?

Comment

• Originally posted by Kovy View Post
                  La ph1 daca am vazut bine, nu este mufa la care sa se lege incalzirea. In cazul asta trebuie taiat mufa si prelungit cablul pana la siguranta sau este in kit si bucata acea de cablu cu mufa la capat care vine de la tablolul de sigurantepana sub scaun?
                  Raspund euaca nu are mufa aceea verde sub scaun se adapteaza alta. Se ia curent(+), de la panoul de sigurante (bineinteles cu siguranta), si masa(-) de sub carenajul schimbatorului de viteza.Toate firele trase nu se vor vedea deloc. Daca vrei sa te ajut cu montajul, cauta-ma. (cu sfaturi...)
                  Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• sunt interesau de un kit complet,sau ce ai,simple,cu catene(scaun sofer reglaj inaltime,si unu normal),si butoane,ori decat cu butoane.sunama sa vb 0765531281

Comment

• Imi cer scuze, din cauza unor probleme de sanatate reusesc sa intru mai greu pe forum si sa onorez cu intarziere comenzile, in cel mai scurt timp o sa raspun fiecaruia.
                      renault fan

Comment

• Insanatosire grabnica! Vroiam sa stiu daca ai trimis comanda la mine azi? Numai bine!

Comment

• salut...domnu alinushy am un sandero preferance si sub scaunele din fata am o mufa de culoare verde...se pot conecta acolo mufele de la huse???
                          sanatate maxima!!!

Comment

• Originally posted by mar1u5 View Post
                            salut...domnu alinushy am un sandero preferance si sub scaunele din fata am o mufa de culoare verde...se pot conecta acolo mufele de la huse???
                            sanatate maxima!!!
                            Raspund tot eu: DA, acolo se conecteaza mufele de la incalzire!

Comment

• in mufa aia verde e curent? sau tre sa trag eu curent
                              Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• Oare mufa aia verde nu este pentru variantele cu airbag lateral?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google