[Vand] Huse Incalzire Scaune

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sanderizer View Post
    Oare mufa aia verde nu este pentru variantele cu airbag lateral?
    Nu! Este pt. incalzire.
    Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• deci un set intreg cu tot ce trebe la el(butoane,cartere,huse)este 150 ron....da???+transport

Comment

• cat costa kitul cu tot cu taxe postale
        SRF TARGOVISTE

Comment

• Husele se potrivesc si la Renault Symbol? Daca da, care este modalitatea de conectare?
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• carenaje ptr scaun fara reglaj inaltime ai
            folierar

Comment

• Mai ai de vanzare un set complet?

Comment

• Am comandat un set de incalzire in scaune inca de saptamana trecuta si nimic (27 octombrie). A mai patit cineva care a comandat saptamana trecuta?
                http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

• Se pare ca are ceva probleme de sanatate asa cum a specificat mai sus.Insanatosire grabnica si asteptam ceva produse pe stoc

Comment

• Originally posted by mar1u5 View Post
                    deci un set intreg cu tot ce trebe la el(butoane,cartere,huse)este 150 ron....da???+transport
                    da, exact, 150 + transport

Originally posted by Niki B View Post
                    Husele se potrivesc si la Renault Symbol? Daca da, care este modalitatea de conectare?
                    se potrivesc, nu stiu daca exista cablaj pe sub scaune, daca nu e, tragi fire de la bricheta

Originally posted by radoicrstn View Post
                    carenaje ptr scaun fara reglaj inaltime ai
                    am si carenaje pt scaune fara rglaj pe inaltime

Originally posted by cezar82 View Post
                    Mai ai de vanzare un set complet?
                    da, am dar sa-mi spui de care cartere, cu sau fara reglaj

Originally posted by ciprishor View Post
                    Am comandat un set de incalzire in scaune inca de saptamana trecuta si nimic (27 octombrie). A mai patit cineva care a comandat saptamana trecuta?
                    nu esti singurul, am deja colete care s-au intors innapoi, le-au comandat persoane de incredere deci nu se pune problema ca nu le-a ridicat
                    deh posta romana..........

Originally posted by cezar82 View Post
                    Se pare ca are ceva probleme de sanatate asa cum a specificat mai sus.Insanatosire grabnica si asteptam ceva produse pe stoc
                    i'm back
                    Last edited by alinushy; 4 November 2010, 20:14. Reason: Automerged Doublepost
                    renault fan

Comment

• Salut alinushy! Nu am primit nici azi coletul...Trimis, dupa cum ai spus tu pe 27.10.2010. Imediat ce apare te anunt.
                      Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• daca vreau fara carenaje,pretu scade?
                        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Un pret pentru un set complect, cu un carenaj pentru scaun sofer cu reglaj?Pentru 2 seturi ceva reducere?

Comment

• deci, in primul rand:
                            multa, multa, multa mu*ie pt posta romana, un sistem de ca*cat , imi cer scuze daca am lezat colegi forumisti care isi castiga salariu de la posta dar asta e situatia, "ie multi prosti", in fine....sa revenim la "oili" noastre..
                            ca preturi avem:
                            -huse = 90 ron
                            -huse + butoane = 100 ron
                            -huse + butoane + cartere = 150 ron
                            -+transport ~ 25 ron funcurier sau 8 ron posta, da va rog io nu mai cereti posta ca uitati ce se intampla, voi asteptati dupa produse si eu stau cu ele prin cine stie ce colt de depozit, va adunati 2-3 si faceti "posta" ) curieru, da acu nu pot sa oblig pe nimeni sa ia cu curier, ... in fine s-auzim de bine..
                            ps:... sa nu aud vreunu ca "poate n-am scris citet"..
                            renault fan

Comment

• vreau si eu huse+butoane,da sa fie originale pt ca vreau sa le pun in consola lanaga joystic!imi spui daca iti dau PM cu adresa!
                              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• salut ,,,vreau si eu carenajele ptr scaun fara inaltime ....iti trim datele pe prv?
                                folierar

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google