Originally posted by sanderizer
View Post
[Vand] Huse Incalzire Scaune
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am comandat un set de incalzire in scaune inca de saptamana trecuta si nimic (27 octombrie). A mai patit cineva care a comandat saptamana trecuta?
Comment
-
Originally posted by mar1u5 View Postdeci un set intreg cu tot ce trebe la el(butoane,cartere,huse)este 150 ron....da???+transport
Originally posted by Niki B View PostHusele se potrivesc si la Renault Symbol? Daca da, care este modalitatea de conectare?
Originally posted by radoicrstn View Postcarenaje ptr scaun fara reglaj inaltime ai
Originally posted by cezar82 View PostMai ai de vanzare un set complet?
Originally posted by ciprishor View PostAm comandat un set de incalzire in scaune inca de saptamana trecuta si nimic (27 octombrie). A mai patit cineva care a comandat saptamana trecuta?
deh posta romana..........
Originally posted by cezar82 View PostSe pare ca are ceva probleme de sanatate asa cum a specificat mai sus.Insanatosire grabnica si asteptam ceva produse pe stocrenault fan
Comment
-
deci, in primul rand:
multa, multa, multa mu*ie pt posta romana, un sistem de ca*cat , imi cer scuze daca am lezat colegi forumisti care isi castiga salariu de la posta dar asta e situatia, "ie multi prosti", in fine....sa revenim la "oili" noastre..
ca preturi avem:
-huse = 90 ron
-huse + butoane = 100 ron
-huse + butoane + cartere = 150 ron
-+transport ~ 25 ron funcurier sau 8 ron posta, da va rog io nu mai cereti posta ca uitati ce se intampla, voi asteptati dupa produse si eu stau cu ele prin cine stie ce colt de depozit, va adunati 2-3 si faceti "posta" ) curieru, da acu nu pot sa oblig pe nimeni sa ia cu curier, ... in fine s-auzim de bine..
ps:... sa nu aud vreunu ca "poate n-am scris citet"..renault fan
Comment
Comment