M-ar interesa si pe mine un set complet, dar sa fie totul original, si butoane, cartere huse etc. Mai ai!?
[Vand] Huse Incalzire Scaune
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Domnu Alinushy,am crezut ca stam de vorba cu o persoana serioasa,dar se pare ca ne inselam.Pai ce mai fac produsele comandate de unii dintre noi aici pe forum.Avem si noi niste chestii stabilite,bani pusi deoparte,intelegeri cu oamenii care monteaza,iar dumneavoastra vad ca ne tratati cu partea dorsala.Spuneti clar ca intrati pe forum o data la 10 ani,ca sa nu stau tot timpul sa belesc ochii pe forum,daca ati dat curs solicitarilor noastre sau nu.Daca pana la ora 21.00 nu primesc un raspuns ferm,anuleaza comanda mea si voi stii de acum incolo sa va"promovez "produsele mai departe si la ceilalti colegi care erau dispusi sa isi cheltuie banii
Comment
-
Si eu stiu ca e baiat serios, am mai comandat de la el si totul a decurs bine! Am intrebat daca a pus comanda sa stiu cand sa merg la posta...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Eu l-am rugat vineri sa le puna cu livrare sambata si i-am spus sa ma anunte daca a facut ceva in sensul asta,apoi i-am trimis si pm,si iar nimic,de vineri nu a mai intrat pe forum sa dea niste raspunsuri si apoi ce concluzie sa trag,ca e baiat bun????Macar sa zica,bha omule nu mai am,ma doare un picior,le pun peste o luna,un semn de viata,nimic.Pai normal ca iti sare mustaru cand vezi cum esti tratat,si in primul rand is banii mei
Comment
-
Originally posted by pipan View Postvreau si eu huse+butoane,da sa fie originale pt ca vreau sa le pun in consola lanaga joystic!imi spui daca iti dau PM cu adresa!
Originally posted by radoicrstn View Postsalut ,,,vreau si eu carenajele ptr scaun fara inaltime ....iti trim datele pe prv?
Originally posted by virago View PostM-ar interesa si pe mine un set complet, dar sa fie totul original, si butoane, cartere huse etc. Mai ai!?
Originally posted by romy19 View PostBuna,sunt si eu interesat de un set complet cu cartere pentru scaune fara reglaj pe inaltime daca ai si poti sa-mi trimiti astept PM!!Multumesc!!!!
Originally posted by cezar82 View PostAi pm Alinushy
Asteptam un semn de la tine Alinushy,daca ai pus coletul cu livrare sambata ori ba
Originally posted by virago View PostAi primit mesajul meu cu comanda!? Reusesti maine sa ajungi la posta?renault fan
Comment
-
Originally posted by cezar82 View PostDomnu Alinushy,am crezut ca stam de vorba cu o persoana serioasa,dar se pare ca ne inselam.Pai ce mai fac produsele comandate de unii dintre noi aici pe forum.Avem si noi niste chestii stabilite,bani pusi deoparte,intelegeri cu oamenii care monteaza,iar dumneavoastra vad ca ne tratati cu partea dorsala.Spuneti clar ca intrati pe forum o data la 10 ani,ca sa nu stau tot timpul sa belesc ochii pe forum,daca ati dat curs solicitarilor noastre sau nu.Daca pana la ora 21.00 nu primesc un raspuns ferm,anuleaza comanda mea si voi stii de acum incolo sa va"promovez "produsele mai departe si la ceilalti colegi care erau dispusi sa isi cheltuie banii
Originally posted by flavinho View PostEu azi am primit incalzirile si totul este in regula.Multumesc alinushy.
Un mare UP de la mine.
Originally posted by sanderizer View PostExista acolo un nr. de telefon...eu cred ca e mai simplu sa suni omul,stabilesti detaliile si daca te-ai inteles cu el,trimiti datele prin pm. Eu cel putin asa am facut,obtinand promisiunea ca maine sa fie coletul la posta...ramane de vazut.
Originally posted by virago View PostDeci abia sapt viitoare imi pui comanda?! Iti mai trimit inca odat mesaj pe duminica cu adresa?! Merci.renault fan
Comment
-
Omu` e serios, cel putin cu mine asa a fost, l-am sunat, apoi un coleg a II-a zi a luat incalzirea de la el personal, husele sunt originale renault si fac toti banii,
pentru cei interesati asigur montaj pe logan si solenza in brasov 150 lei
0765397424 adi
Comment
-
Am si eu o intrebare legata de montarea incalzirii: butoanele sunt/trebuie sa fie de impuls? Adica apesi odata si e ON,mai apesi odata si e OFF dar pozitia butonului e aceeasi? Cum e de exemplu butonul pentru dezaburirea lunetei?Eu nu am comandat butoanele originale (din varii motive).Pot monta de ex. butoane de geam electric? Mersi.
Comment
Comment