si ar face fata la ambele scaune si sa spunem un gps?nu ar fi nici o problema daca ar functiona toate odata?multumesc
[Vand] Huse Incalzire Scaune
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
oferta de en-gros:
daca sunteti mai multi din aceeasi zona iesiti mai ieftin:
--- pret 1 set (pt o masina) huse pt scaunele fata + butoane + carenaje pt butoane + transport = 300 ron / set
--- pret 2-5 seturi (pt 2 pana la 5 masini) continutul este acelasi = 250 ron / set = discount de 50 ron / masina
--- pret 6-10 seturi (pt 6 pana la 10 masini) acelasi continut pt fiecare masina = 200 ron / set = discount de 100 ron / set
--- pret 11 sau mai multe seturi = 180 ron / set = discount 120 ron / set
baftarenault fan
Comment
-
salut m-am uitat si eu un pic la ce ati postat mai sus , interesant, dar am o nelamurire apesi butonu si ele incep si se incalzesc, nu? dar cat de tare?? pentru ca la masinile care au incalzire in scaune au si un reglaj pt temperatura 1 ,2 ,3 si 0 (off) ms..
Comment
-
sal, ieri am primit pachetul, astazi am montat husele incalzite.
super multumit, proba totul ok.
pentru cei care nu stiu pentru a se aprinde ledul trebuie tras un fir de plus pe pinul 1A si in momentul in care cuplezi butonul se aprinde si ledul.
de mentionat ca prin buton pe dele 2 fire trece minusul(-), deci plusul(+) vine tras numai pentru led.
mersi omu pentru pachet s-au potrivit la fix, astazi am desfacut pentru prima data in viata mea tapiteria la scaune si nu am avut nici o problema cu montajul.
recomand, e un confort care i-ti merita bani la iarna.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment