[Vand] Huse Incalzire Scaune

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Voi credeti asa ceva?http://www.automarket.ro/stiri/incal...mei-14408.htmlEu sincer nu cred.Aline,la anu o sa-mi iau si eu asa ceva.In perioada sarbatorilor nu prea dispun de bani.
    Last edited by amg; 3 December 2009, 01:53.
    Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• Originally posted by amg View Post
      Voi credeti asa ceva?......Aline,la anu o sa-mi iau si eu asa ceva.In perioada sarbatorilor nu prea dispun de bani.
      )) ......... no problem, ne auzim la anu
      renault fan

Comment

• valabil in continuare, fara cartere momentan
        renault fan

Comment

renault fan

Comment

renault fan

Comment

• chinuiala mare la montaj , singur nu ai cum , dar dupa montaj si controlul de calitate nota 10 de la mine (caldura suficienta la popou si la spate )

Comment

• azi am montat si husa pt scaunul din dr.mi sa parut mult mai usor de montat dupa montajul celui de la sofer . E super frati loganisti dar luati si carenajele pe cele originale se vad urit butoanele mai ales ca trebuie sa tai cite ceva de la ele si sa ajustezi capacul ala original

Comment

• ai mai primit carenajele? as fi si eu intereat de un set...bafta!
                  sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• sorry momentan nu am cartere (((((
                    renault fan

Comment

• Salutare. Eu am primit cadou de la cineva 2 huse cu incalzire de pe o alta masina (facuta zob la un accident) si am nevoie doar de butoane (ma intereseaza butoanele astea ca au simbolul pe ele). Mai precis vreau 2 bucati. Cat m-ar costa doar butoanele? Eventual daca ai si niste mufe ale acestor butoane (tot 2) - asta daca ai si se poate binenteles. As vrea sa fac sistemul modular si cat mai original.

Mersi mult.
                      Last edited by bubu782001; 14 December 2009, 08:51.

Comment

• Salut, exista vreo posibilitate sa-mi pun si pe bancheta? Multumesc

Comment

• tot 150 costa fara cerenaje
                          cand le poti trimite

Comment

• super multumit nota 10 de la mine greu de montat iar gagiga din dreapta multumita deja infierbintata

Comment

• au ajuns si la mine husela acum urmeaza montajul sper sa nu ma chinuie prea mult

cand aduci si carenaje ca nu imi place ce am improvizat
                              Last edited by grecu george; 17 December 2009, 17:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am cartere pe stoc !!!!!!!!!!!
                                renault fan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google