Vreau si eu 4 odorizante: Apple Valley ; Avalon Apple Cider ; Coronado Cherry ;Smoke Away . Iti trimit adresa pe PM. Ok?
Vand Odorizante Auto Organice Fabricate In USA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eu sunt fumator si as dori ceva miros tabac daca ai,dami un PM ca nu intru pe aici,a fost intamplator si ti-am citit ofertele,la 15 lei mi-as dori si eu un parfum,dar doar ceva gen tabac...sunt din bucurestisigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
ai pe stoc de vanili si de cocos conserve deale odorizante astept sms savoiu_rf@yahoo.com numau bineSRF TARGOVISTE
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postam o intrebare,la frig nu se intareste,eu am mai avut ceva in genu asta si iarna mi sa intarit(inghetat)
Originally posted by AGENTUL NYT View Posteu sunt fumator si as dori ceva miros tabac daca ai,dami un PM ca nu intru pe aici,a fost intamplator si ti-am citit ofertele,la 15 lei mi-as dori si eu un parfum,dar doar ceva gen tabac...sunt din bucuresti
Originally posted by blanarucristi View PostAi mar cu scortisoara? Ca ramasese sa ma anunti cand il aduci, dar ai uitat, acum am vazut ca ai scris ca il ai pe stoc.....
Originally posted by savoiu_rf 82 View Postai pe stoc de vanili si de cocos conserve deale odorizante astept sms savoiu_rf@yahoo.com numau bine
Multumesc, o zi buna va doresc!
Comment
-
Golden State Delight mai ai?astea sunt alea ce miroase a guma turbo?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Comment