rulate doar 3 saptamani ,in jur de 300 km azi iarna ,foarte ok......... pret 100 ron(buc),uni colegi de forum specificau ca aceste jante de tabla de pe mcv sunt umpic mai tapene ,nu stiu sa fie vre-o diferenta intre cele de berlina sau cele de mcv ,oricum sunt de nota 10, bonus capacele .NU SE DAU JANTELE FARA CAPACE SI NICI CAPACELE FARA JANTE .multumesc de atentia acordata ........imagini cat de urgent pot.
Jante Tabla MCV De Vanzare ,5 Buc
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
se modifica oferta,jante tabla +capace 350,la cerere pot veni echipate cu cauciucuri Debica passio rulate aprox.20000 km,fara defecte,pretul ptr,jante si gume ,montate si echilibrate 550.
Comment
-
ba da, pot sa-ti dau rezerva ,nemontata absolut niciodata ,deci practic ii noua la 300 .
Comment
-
curierul ii in jur de 60-80-90 ron ,da ma interesez si va comunic exact.
Comment
-
in urma cu doar cateva ore au fost luate aceste instantanee cu jantele,cauciucurile si capacele de MCV.........
Comment
-
nu dau de Sebi de la Brasov ,el poate sa ne lumineze in chestiunea asta ,dar pot sa zic ca am achitat ptr,4 jante din aliaj din Timisoara pana la mine in centru 70 de ron ,deci cam pe acolo se-nvart pretul la transport.sau ..........uite ca bonus ce depaseste de 60 de ron achit eu diferenta ,ok?oriunde in tara ......
Comment
-
Danke ,Sebi, intradevar ne-ai luminat,(omu cu lumina),deci..........transport ieftin si in siguranta prin firmele de curierat .......
Comment
-
Comment
Comment