[Vand] Oglinzi Electrice MCV 250 Ron/set

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da sigur ca da anuntul este valabil.Poti sa imi trimiti datele de facturare si livrare ( nume adresa cnp ( pentru factura ) numar de telefon) in PM si luni la prima ora pleaca coltul catre tine iar marti il ai.Daca esti din oras atunci nu platesti decat 250 ron ramburs.Stima
    sigpic
    Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Am uitat .....am primit oglinzile...foarte bine impachetate....le-am vopsit...o sa revin cu niste poze....multumesc mult.....
      Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

• Si eu multumesc
        sigpic
        Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• poze dupa cum am promis....singura precizare sunt comenzile invers...pe mine nu ma deranjeaza...in rest foarte bune....diferenta mare de vizibilitate...recomand....ms inca o data...
          Attached Files
          Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

• Oferta valabila la oglizile electrice de MCV cat si la blocurile de lumini cu proiectoare si cel pentru stergatoare cu buton pentru bord computer.
            sigpic

Comment

• oglinzi manuale mcv?
              sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• Da se pot aduce la pretul de 230 ron setul
                sigpic

Comment

• Reducere de pret la oglizile de MCV atat electrice cat si manuale

Set oglinzi electrice MCV - 230 ron
                  Set oglinzi manuale MCV - 200 ron

Livrare prin FAN COURIER cu plata ramburs GRATUIT pentru orice set comandat.

Produsele sunt noi cu factura si garantie.

Telefon : 0749648704
                  email: vanzari@hidxenon.ro
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• ph2 nu ai ,ma intereseaza

Comment

• pentru cei cu comenzile "pe invers' se pot monta + si - inversat in mufa de la joystick. le cerere fac un mic tutorial

Comment

• Originally posted by aurelian68 View Post
                        ph2 nu ai ,ma intereseaza
                        Nu am decat de MCV momentan dar am sa incerc sa aduc
                        sigpic

Comment

• Oferta valabila la oglinzile de MCV electrice cat si manuale.
                          sigpic

Comment

• sticla incalzita ,cu tot cu cabluri, pt primele tipuri de loganai,nu stii daca se potrivesc la solenza,da un pret

Comment

• Daca te referi la oglinzile mici ( nu la cele de MCV ) nu am dar se potrivesc cele de solentza.
                              sigpic

Comment

• Mai este valabila oferta din postul #113 ?
                                Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google