If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare,
Cumpar polita spate cu loc pentru 3 centuri si a treia centura spate. Eu am un preferance acum si vreau sa am toate centurile cu prinderile in 3 puncte si pe spate.
Merci!
E din 2006 iunie masina. De programul ala beneficiaza doar masinile din 2007.
Nu dezmebreaza nimeni? Nu cunoaste nimeni pe careva care vinde asa ceva?
Merci
Salut.De unde stii?
Nici nu am intrebat baietii,sa vedem daca au,dar sincer m-as mira.
Eu incerc oricum sa te servesc.
Numai bine.
========================
Da,e si asta o varianta le dai la schimb cu ale tale+diferenta.
Am 2 3 scrisori in care m-am certat cu aia de la Dacia, cu dealeri si tot nu. Am invocat dezinteresul fata de securitatea unui posesor de automobil si tot nimic, mi s-a explicat ca a fost o serie de centuri defecte si numai acelea se schimba.
Dane, daca imi zici ca la Focsani o rezolv imi zici si trag o fuga pana acolo.
Merci
din cate stiu eu, a 3-a centura in 3 puncte este obligatorie conform noilor standarde europene asa ca nu vad de ce ar conta din ce an este masina. E clar ca aia de la Dacia cu care te-ai certat tu is niste idioti. Daca nu ai reusit in Constanta sa rezolvi, incearca in alta parte. Eu am fost chiar azi la ei sa imi monteze. Nici nu m-au intrebat din ce an este masina, ulterior s-au uitat pe talon.
offtopic: Mai ai jantele alea Suzuka Black? nu le dai?
Le am stresule, dar inca nu le dau. O sa incerc sa mai revin cu telefoane a Dacia VC si poate o scot moca.
Poate cineva sa imi dea norma europeana prin care un producator este obligat sa monteze 3 centuri cu prinderi in 3 puncte pe spate?
Daca nu, vinde cineva ce vreau eu?
In principiu cred ca am gasit.
Acum va rog sa imi dati un manual de reparatii sau un tutorial sau o explicati cum sa montez.
Bine, eu inca nu le-am luat dar sunt curios cum le montez.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment