CUMPAR: Polita Si Centura Spate

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CUMPAR: Polita Si Centura Spate

Salutare,
    Cumpar polita spate cu loc pentru 3 centuri si a treia centura spate. Eu am un preferance acum si vreau sa am toate centurile cu prinderile in 3 puncte si pe spate.
    Merci!
    sigpic

offtopic: nu ai primit acasa scrisoare de la cei de la dacia sa mergi sa iti monteze ei? daca nu, mergi la ei si intreaba. bafta
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

E din 2006 iunie masina. De programul ala beneficiaza doar masinile din 2007.
      Nu dezmebreaza nimeni? Nu cunoaste nimeni pe careva care vinde asa ceva?
      Merci
      sigpic

Comment

Salut,Andi.
        Am sa intreb pe la noi daca are cineva.
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

Merci mult.
          sigpic

Comment

eu zic sa te duci la dealer si rezolvi cu baietii de acolo! suntem in Romania si este posibil orice! incearca...
            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Salut.De unde stii?
              Nici nu am intrebat baietii,sa vedem daca au,dar sincer m-as mira.
              Eu incerc oricum sa te servesc.
              Numai bine.
              ========================
              Da,e si asta o varianta le dai la schimb cu ale tale+diferenta.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

Cum naiba sa nu iti puna,a mea era din 2005 si mi-au trimis scrisoare pentru montarea celei de a 3-ia centuri. Sigur iti pune gratis.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Am 2 3 scrisori in care m-am certat cu aia de la Dacia, cu dealeri si tot nu. Am invocat dezinteresul fata de securitatea unui posesor de automobil si tot nimic, mi s-a explicat ca a fost o serie de centuri defecte si numai acelea se schimba.
                  Dane, daca imi zici ca la Focsani o rezolv imi zici si trag o fuga pana acolo.
                  Merci
                  sigpic

Comment

din cate stiu eu, a 3-a centura in 3 puncte este obligatorie conform noilor standarde europene asa ca nu vad de ce ar conta din ce an este masina. E clar ca aia de la Dacia cu care te-ai certat tu is niste idioti. Daca nu ai reusit in Constanta sa rezolvi, incearca in alta parte. Eu am fost chiar azi la ei sa imi monteze. Nici nu m-au intrebat din ce an este masina, ulterior s-au uitat pe talon.

offtopic: Mai ai jantele alea Suzuka Black? nu le dai?
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Le am stresule, dar inca nu le dau. O sa incerc sa mai revin cu telefoane a Dacia VC si poate o scot moca.
                      Poate cineva sa imi dea norma europeana prin care un producator este obligat sa monteze 3 centuri cu prinderi in 3 puncte pe spate?
                      Daca nu, vinde cineva ce vreau eu?
                      sigpic

Comment

Masina ta e vanduta inainte de aderare, deci slabe sanse sa ii fortezi sa o monteze. Bafta la cautari.
                        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

In principiu cred ca am gasit.
                          Acum va rog sa imi dati un manual de reparatii sau un tutorial sau o explicati cum sa montez.
                          Bine, eu inca nu le-am luat dar sunt curios cum le montez.
                          sigpic

Comment

da-mi pm cu adresa ta de mess si iti trimit eu datele de care ai nevoie
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google