Vand capace Michelin 15"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand capace Michelin 15"

set 4 capace michelin 15', + antifurturi, pret disc. fascu_ady / 0723.266.827 am atasat si o poza...
    Attached Files

70 ron, asta apropo de pret...

Comment

de unde esti ? cum arata capacele ?

Comment

din Bucuresti sunt, iar mai sus este o poza cu unul dintre capace, fascu_ady pentru mai multe informatii daca e.

Comment

50 ron, nimeni interesat?

Comment

deci nimeni interesat se pare...

Comment

ady..fara suparare..dar pe forumul asta incercam sa ne ajutam unul pe altul sa facem masinile sa arate mai bine...tu crezi ca loganul meu o sa dea lumea pe spate daca-i pun eu capace cromate?

Comment

nuuu, doamne fereste, nici nu am zis si nici nu m-am gandit la asta, eu mi-am luat jante de ceva vreme si astea le tin prin balcon, ma gandeam daca e cineva interesat in sensul ca eu le tin oricum degeaba...nu am de ce sa ma supar cum nici nu ma imbogatesc din suma respectiva...daca aveam garaj ceva faceam colectie dar asa...numai bine!

Comment

daca faci cumva rost de jante cromate la pretul de capace ...hai ca am sa le cumpar eu..sa nu zici ca-s baiat rau...si dau si-o bere......(incearca la taximetristi..ei sunt morti dupa tot ce sare in ochi..ar fi in stare sa-si bage si ghivece cu flori pe capota..)

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google