Vand Logan 1,4 Mpi 33000 Km 2005

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Logan 1,4 Mpi 33000 Km 2005

masina se prezinta in stare impecabila atat estetic cat si functional , este modelul laureate cu AC, Servo-directie, Geamuri electrice fata , proiectoare

imbunatatiri aduse pe parcurs:

~Kit tuning Dacia original complet
    ~Faruri angel eyes (originale Adras) + xenon 6000k
    ~Folie Llumar omologata RAR
    ~Jenti cu cauciucuri 205/50/16
    ~A2-a toba din dreapta functionala 100%
    ~Sistem audio format din :
    -hu - alpine
    -boxe fata- alpine cu tweetere 50 w rms
    -boxe spate JBL T595 limited edition 150w rms + statie aferenta 480 w !rms blaupunkt
    ~Ceasuri bord plasma
    ~inchdere centralizata
    ~alarma pager
    ~deschidere portbagaj din telecomanda
    ~portbagaj + suport bicicleta pentru exterior (capota)
    ~stopuri tuning fumurii

pret : 6500 euro

tel :0761615656

e-mail/id messenger: pirvualexandru@ymail.com

pentru mai multe detalii : http://www.loganclub.ro/forum/b_70_s...67.html?t=5067
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Fara rautate iti zic daca iei 4000 pe ea da-o nu mai sta pe ganduri la cat de mult au scazut preturile.

Comment

am o oferta cu o laguna2 din 2003 dar are 199.000 km

Comment

si eu ala rautociosu....sicrezi ca laguna face 6500?)restu decizi tu....
        "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

pai nush da-mi un sfat ... eu nu prea sunt incantat

Comment

Mestere, chiar asa de mult conteaza confortul incat sa-ti tai craca de sub picioare?
            Ai mers cu Laguna respectiva? Sa vezi cum te intorci fuguta la masina ta cu putini km

Comment

pai stiu de aceea nici nu accept aceasta oferta am refuzat un BMW 525 break tot din cauza km multi avea 185.000 si trebuia sa ii mai dau 2500 euro diferenta .... la AAA auto

Comment

daca te deranjeaza faptul ca e din 2005 SEX-ul, mai bine ti-ai lua noul Megane, decat sa-ti iei o epava de masina, la care sa iti pui piese de schimb de S.R.L., pt ca piese originale nu-ti permiti si S.R.L.-urile o sa te tina putini km
                Last edited by bogdan_1984; 2 October 2009, 08:34.
                sigpic

Comment

Salut , am si eu un sfat ca sa zic asa . Incearca sa te feresti de AAA auto si de Top Cars Pipera... Un simplu search pe Softpedia te va lamuri de ce. SI daca vrei masina , incearca la Tiriac Auto in Otopeni , este plin de masini acolo , au bagat si in parcarea de la fostul Metro Otopeni(barem beneficiezi de o garantie , si masinile de la ei sunt recuperate leasing si au km putini) , desi toti merg pe deviza : Clientul nostru , stapanul nostru , pana ii luam banii , ca dupa , Dumnezeu cu mila . Mai poti urmari si siteurile celor de la bcr si impuls leasing , la revanzare . Poti gasi oferte mai mult decat decente.

Comment

iti dau cel mai sincer si personal sfat!stai linistit cu renault cu multi km!lagune la banii aia gasesti o multime!stai tu linistit si daca tot vrei ceva mai bun te sfatuiesc ceva nemtesc!NU se compara comfortu,viabilitatea,cost intretinere,cu absolut cu nimic!un vw,opel,seat,skoda....parerea mea!bmw si altele sunt deja in alta clasa si se merita doar daca ai bani destui pt achizitie si pt intretinere.bafta si gandeste-te bine inainte sa ajungi sa regreti loganu!
                    "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

schimba numele topicului in SA VAND SAU NU LOGANUL???????????
                      Lasati , frate, omul sa-si vanda masina

Comment

am fost zilele astea in targ sa vad cum mai e pulsul ~X( si am sunat un tip care avea un logan identic dar stok, cerea 3500 euro si statea cu ea acolo de 4 luni si avea 40.000 km X( cred ca ma voi duce la AAA auto

Comment

upppppp !!!! 5000 E :>

Comment

si mie mi s-a oferit 4 mii euro la renault pe un laureat din 2006 cu geamuri electrice spate si jenti aliaj, sa dea dumnezeu sa ia de 3 ori mai mult
                            Attached Files

Comment

ms aurelian ..... dar am dato azi cu 4500 ...... as fi dat orice sa nu o vand dar .... aceasta criza la mine in familie ..... se simte grav .... ex: nu mai am masina ......

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google