If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Promotie inca in desfasurare. In ultima vreme pe la atelier, putini mebri Logan Club. Oferta inca nu are un termen limita, insa daca vom fi nevoiti sa schimbam pretul, sigur va vom anunta.
Spune-mi te rog daca se trece ceva in cartea de identitate sau in talon dupa montarea foliei omologate ??? sau care eprocedura??ms
intreb ca habar n-am si masina in cauza e de firma pe leasing si e mai complicat cu obtinerea cartii de identitate,ms.
Asa...si numarul de contact ramane acelasi?
apropo unde ai atelierul,la ce adresa?
Last edited by Raoulz; 22 October 2010, 15:17.
Reason: Automerged Doublepost
cat costa montarea de folii la un cielo luneta geamuri spate geamuri fata si parasolar un pret cu totul astept sms numai bine idul meu savoiu_rf82@yahoo.com
Raoulz nu se trece nimic in talon sau in carte, iti completeaza un certificat omologat RAR.
Acum dua luni am fost pentru ITP si nu am avut nici un fel de problema le-am prezentat certificatul de la Creative80 si totul a fost ok.
Cred ca am fost printre primii daca nu chiar primul din logan club care au fost la Creative80 pentru folii si sunt foarte multumit de folii de montaj de calitate. Recomand cu incredere!!!
dany_uhp daca incerci sa le montezi singur risti sa nu le montezi calumea si banuiesc ca nu primesti nici un fel de garantie ... nu prea merita sa le montezi tu.
Daca Gabi le monteaza si monteaza gresit o schimba cu una noua pentru ca folia montata sau decupata gresit nu o prea poti recupera si trebuie alta. A patit`o la mine cu geamul de la sofer a intrat umpic de praf intre folie si geam iar a doua zi folia proaspat montata a fost buna de aruncat.
Sunt baieti seriosi si daca apare o problema din cauza lor o remediaza fara sa platesti pentru greseli discrete de montaj.
“Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.
salutare....
Am si eu o rugaminte daca se poate..
Momentan am un logan VAN masina de firma si un Logan 1.4 Berlina masina proprie..
As vrea sa pun la masina de firma ( adica la VAN ) folie ..
Am sa trec si maine pe acolo sa vedem daca se poate sau daca nu o lasam pe vineri..
Am sa pun si o poza sa imi ziceti un pret ca poate nu ajung.
azi am trecut pe la Libertatea acolo unde isi desfasoara baietii cu foliile lucrul si am inteles ca nu mai sunt acolo de ceva vreme...
probabil s-au mutat dar nu am aflat nicio informatie..
Atelierul este pe strada care duce la intrarea de la urgente din spitalul judetian.
La 35m inainte sa ajungi la intrarea in spital pe partea stanga a drumului este atelierul strada cu sens unc.
“Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.
se pare ca Bad Wolf are dreptate creative 80 nu prea a mai intrat la aceasta sectiune se vede si raspunsul,zero(0),ptr multi...Ultima Activitate: 25th October 2010 18:16
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment