[Montam] Folii Solare Si Nu Numai

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Comment

Salut gabi, se poate o programare pentru miercurea asta 7.10 sau viitoare 14.10.? un logan berlina complet

Cel mai bine saptamana viitoare pe miercuri 14.10 daca se poate. Nu mai pot edita postul de sus. Astept un raspuns. Mersi
      Last edited by cristivsb; 6 October 2009, 13:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

.

daca pe o masina (Logan)exista o folie (pe luneta si laterale spate) si vreau sa pun folie de la voi cat ma costa (dat jos folia veche, montat folia noua)
        "daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"

Comment

@Shenny-de exfoliat folia de pe luneta si lateralele spate te costa 50 ron.Trebuie exfoliata de cineva care stie ceface,altfel,la iarna nu iti va mai functiona dezaburirea de pe luneta.Cat despre montat folie,pretul este 250 ron laterale spate+luneta,50 ron laterale sofer si pasager dreapta ,la care se mai adauga 30 ron daca masina este MCV(are 2 geamuri in plus in partea din spate).Daca te hotarasti,suna-ne cu o zi inainte pentru programare.

Comment

mai domnu gabi...nu ma mai joc...am fost primul din logan club sibiu care si-a pus folie la tine, la pretul normal, si parasolar ulterior...
            oricum, bafta si oameni aveti incredere ca face treaba buna
            Life is short...play more!
            http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

@bolo- felicitari pentru alegere.Te asteptam pe la noi sa vedem la ce iti facem o reducere-o capota colantata cu carbon,sau negru mat,un xenon,etc

Comment

blackufo, cristyvsb...daca mergeti la gabi luati-ma si pe mine. un parasolar vreau si eu ..ca s-au inmultit xenoanele pe strazi.

p.s. cat ma costa un parasolar?
                fara

Comment

@spanu-Doar parasolar-50 ron.Daca montezi toata masina,parasolarul este bonus.Uite cum s-a mai facut o promotie:La toata masina infoliata,parasolar bonus!!

Comment

Bravo, SUPER OFERTA ai un UP de la mine, la anu' o sa fiu si eu client
                    sigpic

Comment

si eu dupa ce trec nuntile, aniversarile, sarbatorile, adik cel mai probabil la anu.

Comment

Va asteptam cu placere si ne vedem sambata la intalnire.

Comment

Si eu o sa fiu clientu tau acuma adun bani ca vreau pe toata masina pe fata care este transparenta legala ?

Comment

pe fata singura varianta legala este ca ansamblul geam+folie sa nu depaseasca 70%.Asta inseamna ca din exterior se va vedea foarte bine spre interior.Noi recomandam folie si pe geamurile din fata,pentru ca sunt foarte putine cazurile in care tu ca sofer stai in spate.

Comment

Recomand cu incredere, baieti de nota 20, profesionisti ce sa mai. Multam pentru tot baieti. Un up de la mine.

Comment

Sa pui si cateva poze daca ai timp!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google