[Montam] Folii Solare Si Nu Numai

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@radu2008-http://picasaweb.google.ro/dinca.mircea/Poze#

Comment

mult prea tare oferta ... sper sa prind un weekend spre voi

ps. un mic info ... cat ajunge un mcv+stalpi colantati cu negru si daca realizati si colantari capota cu diverse imagini+pret
      vruuum vruuummmm vruuuuuuummmmmmPOC!

Comment

Pentru Logan MCV costul este de 330 ron TOT.De colantat negru stalpul dintre usi + intre usa spate si custoda(ultimul geam) este 50 ron.
        Putem realiza din colant aproape orice ,atata timp cat avem modelul.Pretul difera in functie de complexitatea lucrarii.Eu mi-am facut ieri capota negru mat cu folie.O sa pun niste poze cat de curand.

Comment

Te asteptam sambata la intalnire la ora 17 !!
          sigpic

Comment

Cu siguranta ne vedem acolo.Pana la cat tine?Ca o sa vin de pe drum si s-ar putea sa intarzii un pic

Comment

@creative80 crezi ca daca pun folie NEOMOLOGATA pe lateralele din spate, doar spatele nu si mijlocul acolo unde se deschide, si pe lunete la masina din poza ( care are din fabrica geamuri fumurii dar vreau inchise de tot ) am sanse sa am probelem cu politia ? ? ?
              Attached Files
              vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Cu cat sunt mai negre foliile cu atat mai mari sunt sansele sa fii intrebat de politie.Dar daca spui ca ai geamurile asa din fabrica ar trebui sa ai trecut in cartea tehnica a masinii chestia asta .Daca ai trecut sansele sa primesti o amenda sunt mai mici pentru ca le-ar fi destul de greu sa verifice gradul de transparenta.Fa o copie dupa carte(daca ai mentionat ca geanurile sunt colorate)DAR DE CE NEOMOLOGATE?

Comment

astea sunt singurele mentiuni din CI.
                  vreau neomologate sa fie mai ieftine.
                  Attached Files
                  vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Nu le e deloc greu celor de la RAR sa verifice transparenta, au niste etaloane si le compara cu geamurile masinii.
                    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Crezi RAR nu are asa ceva : http://www.alfaromtrans.ro/index.php...ategory_id=119

Comment

RAR-ul ar trebui sa aiba VLT meter(asa se numeste aparatul).Am vazut controale in trafic cu RAR si Politia in care se foloseau aparate de masura a transparentei.Se aude ca va deveni obligatorie detinerea de VLT meter chiar si in statiile ITP.Cei de la RAR mai folosesc 2 mostre de sticla,una clara si una cu transparenta de 70%.Le este greu politistilor sa verifice gradul de transparenta ,nu celor de la RAR.

Comment

Sambata ai program la atelier?

Comment

programul este de luni -vineri intre 9-17,sambata 9-13.Sunt si zile in care montam folii pe geamuri plane,cum e sambata asta si atunci suntem toti plecati in deplasare.Daca ne dai un telefon ,poate negociem si programul

Comment

Super meseriasi baietii ii recomand lucreaza foarte atent iti da garantie si certificat de omologare!

Comment

Deocamdata sunt foarte multumit a trecut ceva vreme de cand mi-a montat Creative80 (Gabi) foliile . Parerea mea este ca isi merita toti banii.
                                Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde
                                În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google