[Montam] Folii Solare Si Nu Numai

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ceau, am pierdut cartea ta de vizita
    la cat ma ajunge sa imbrac o capota in colant tiparit cu folie de protectie peste?
    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Trebuie sa te hotarasti in primul rand cevrei pe capota.Din cate imi aduc aminte,era ceva cu Nightwish,de printat pe folie transparenta.trebuie sa ai insa in vedere ca daca exista alb in acea poza,nu se poate printa alb.iar numar de contact 0746376602

Comment

salut

Salut.Am pus ei eu la tine folie pe luneta si laterale spate, la un logan visiniu.Ma intereseaza cat costa plafon+geamuri laterale fata + parasolor sau plafon+parasolor.Eleroane,pleoape si alte accesori le imbracati in folie?se pot imbraca si in folie ce imita carbonul? La ce preturi?Multumesc.

Comment

creative80 cind incepi lucrul??
          Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Am un prieten cu un opel astra cat l-ar costa foliile fata spate luneta si parasolar ?
            Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde
            În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.

Comment

trebuie si eu neaparat sa vorbesc cu voi
              am schimbat parbrizul si vreau neaparat parasolarul inapoi ce bine era cu el, maoma, nu mai aveam nevoie de ochelari de soare si nici de parasolarul masinii
              vorbisem noi de ceva reducere si etc, veteran la voi, primul din LC cu folia montata la voi etc
              va sun saptamana viitoare si vedem k
              Life is short...play more!
              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

salutare ,
                Am si eu nevoie de un pret pentru capota - plafon - portbagaj in folie carbon sau negru mat , toate costurile incluse folie - montaj ma deplasez cu masina in sibiu sau poate aveti drum in brasov .

Comment

Salutare!

Pot afla si eu un pret actualizat pentru geamuri spate si luneta?

Merci!

Comment

Super meseriasi baietii,ii recomand!!

Comment

snake4 in brasov lucreaza fratele meupentru detalii complete si oferta suna te rog la 0730507700 mircea

Salut.Am pus ei eu la tine folie pe luneta si laterale spate, la un logan visiniu.Ma intereseaza cat costa plafon+geamuri laterale fata + parasolor sau plafon+parasolor.Eleroane,pleoape si alte accesori le imbracati in folie?se pot imbraca si in folie ce imita carbonul? La ce preturi?Multumesc.
                      salut.plafon laterale fata si parasolar 300 ron \plafon parasolar 200 ambele cu plafon negru mat.montam si folie imitatie de carbon dar aia trebuie sa o aduci tu.cu accesoriile e multa bataie de cap pt ca sunt destul de mici si curbate.

Salutare!

Pot afla si eu un pret actualizat pentru geamuri spate si luneta?

Merci!
                      Laterale spate si luneta 300 ron.Daca montezi si laterale fata 350 ron
                      Last edited by Creative80; 28 March 2010, 14:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Mai este valabila oferta ? Logan Club , Folie geamuri fata spate + luneta si parasolar , La ce pret ?
                        : Sofer5: : Surf:

Comment

salut, am vb cu tine saptamana trecuta pentru o folie la un logan berlina, si ne-am inteles si asupra pretului, dar nu pot sa vin numai dupa sarbatori. deci daca poti sa imi faci o programare dupa sarbatori , de preferat lunea, vinerea sau sambata, ca lucrez de dim pana seara marti, miercuri si joi.

ms.

Comment

mai este de actualitate oferta ?

Comment

Pt.dl. Gabi

Un pret foarte bun d-le Gabi. Am sa va sun sa vedem daca mai este valabila oferta dvs.

Comment

pana cand e valabila oferta?
                                In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google