modul pentru ridicare geamuri de unde pot lua?
alarme auto informatii preturi.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Preturile de la AlarmService92, ca le-ai cerut.
Alarme Astra
Alarme Viper
Alarme Galaxy
Accesorii alarme
Comment
-
Originally posted by iuly75 View Postmodul pentru ridicare geamuri de unde pot lua?
Originally posted by andrei View PostPreturile de la AlarmService92, ca le-ai cerut.
Alarme Astra
Alarme Viper
Alarme Galaxy
Accesorii alarme
Kaspersky Internet Security 6.0
The requested URL http://www.alarmservice.ro/index.php/cPath/120_29_56 is infected with Trojan-Clicker.HTML.IFrame.gt virus
O alarma ieftina si buna e asta,in simbioza cu modulul de ridicat geamuri asta amandoua luate de aici. Le folosesc personal,nu da alarme false,plus ca am iesit ieftin,cu totul undeva la 200ron.Evident montate in sistem DYS
PS: alarma stie si deschidere portbagaj,impreuna cu un actuator luat tot din aceeasi locatieLast edited by andrei; 20 January 2008, 20:10.
Comment
-
eu am MAT ful option cu perimetru si modul de ridicat geamuri 4,5 mil
Comment
-
-
alegere alarma
Salut,
In vizita sapt. Trecuta in Timisoara am avut neplacuta '"placere" sa gasesc masina cu o inscriptie pe capota deloc prietenoasa; neplacuta experienta, nu ma asteptam la asta in Tm....In fine
Ideea e ca as vrea o alarma care sa coste apx. 350 ron si v-as ruga sa imi recomandati:
- un tip de alarma auto care sa reziste apx. 3 ani si sa nu ma trezeasca prea des noapte si nici pe vecini;
- de unde o pot achizitiona/monta in Timisoara sau Pitesti sau Craiova(sau on-line);
- eventual cu pager/perimetru;
PS Nu ma intereseaza sa pastrez garantia la LOGAN.
In urma cu ceva vreme mi-au furat oglinda, as vres sa evit aceste neplaceri.
Va multumesc mult!
Comment
-
Originally posted by mihai8509 View Postaveti intrebari despre alarme si echipanente auto audio punetile aici si va voi raspunde . Sunt electrician si montez alarme casetofoane boxeEu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Originally posted by cristi3775 View PostEu as vrea sa montez un modul de ridicare a 2 geamuri pe loganul meu, fara sa mai aplic si alarma. Se poate,cat costa cu tot cu modul, ce imi recomanzi?
Comment
-
Originally posted by iuly75 View Postmodul pentru ridicare geamuri de unde pot lua?
Comment
Comment