[SCHIMB]/[VAND] Logan 1,6 AMBITION Cu Logan 1,4/1.2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [SCHIMB]/[VAND] Logan 1,6 AMBITION Cu Logan 1,4/1.2

Dragi colegi,

Doresc sa schimb loganul din dotare 1,6 AMBITION - an 2006 cu un Logan de 1,4 sau de 1,2.

In mod obligatoriu masina trebuie sa aiba Aer Conditionat /preferabil ABS si celebra bara stabilizatoare .

[I]Solicit sau ofer (diferenta) in functie de anul masinii. - Prefer masini la care se poate dovedi rulajul cu cartea service[/I][I]

Motivul schimbului - masina este utilizata de sotie 99% din timp pentru mers prin oras = > nu am nevoie de motorul de 1,6 - doresc un motor mai mic.

Masina mea are 82.000 km reali si este intretinuta- are carte service la zi tinuta la ADRAS - Militari; Schimburile de ulei+filtre s-au facut regulat, la 8.000-10.000 km.
    La revizia de 60.000 km - s-au schimbat piese in valoare de 3.500 RON (discuri de frana, placute, distributie, simering etansare, bilete directie, etc). De foarte curand am schimbat uleiul la cutia de viteze si alte piese.

Masina nu are nici un pic de rugina - are ceruirea facuta. Nu a fost lovita- vopsea originala.

Dotarile masinii sunt cele specifice modelului AMBITION: AC, ABS, Servodirectie, geamuri electrice fata/spate, jante aliaj, oglinzi electrice, etc

Valoare de schimb - 5.400 euro/ eventual o vand - pret 5.200 Euro.

Tel: 0748.268.125 - Bucuresti
    Attached Files

anunt valabil

Comment

anunt valabil

Comment

chiar nu e nimeni interesat de motorul de 1,6? aveam impresia ca 1,4 nu e atat de apreciat

Comment

ba este foarte apreciat(mai ales de cei care au motor 1.4)

Comment

1. Mi se pare cam mare pretul la vanzare (fata de cum se vand in realitate loganurile,targuri )
            2. Iar la cei care au Laureat Plus (ABS,Geamuri electrice fata, spate ,oglinzi electrice, AC,CD)1,4 Remapat (de meseriasi )nu prea vad diferente asa de mari care a-r mai starni interese.
            3. Succes in afacere.

Comment

1. prima mea optiune este schimbul; pretul mare reflecta starea masinii si investitiile facute; pentru varianta schimb sunt dispus si la schimb pe schimb la o masina mai noua 2008 de ex sau chiar sa dau eu o mica diferenta pt un 2009.

2. Masina mea nu are modificari dar daca tot vorbim de remapat, te-ai gandit cu ar trage un 1,6 remapat?

Comment

variunea cu care dores sa schimb este in primul rand un preferance cu AC si ABS;

dau diferenta pentru un 1,4 sau 1,2 cu carte service si km mai putini;

solicit diferenta pentru un preferance la acelasi nr de km sau mai rulat

Comment

Anunt valabil

Comment

,,upgrade'' de la 4 roti tabla la ale tale din aliaj ?

Comment

Fa o oferta si vorbim.

Comment

Fara offtopic si comentarii la sectiunea Bursa. Merci!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

anunt valabil

Comment

anunt valabil

Comment

anunt valabil

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google