4900 EUR dar repet, sunt interesat de schimb nu vanzare
[SCHIMB]/[VAND] Logan 1,6 AMBITION Cu Logan 1,4/1.2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
poate... la cartela)
Acum serios, nu imi plac masinile "bricolate" si pe care le mai cheama si WRC.
Asta spune mult despre felul in care au fost conduse.
Daca totusi tii neaparat sa facem schimbul trebuie sa pui ceva parale si sa revii cu niste informatii: a fost lovita pe drumurile "accidentate" pe care circuli? ai schimbat distributia? (service autorizat); in ce stare sunt franele? (ai mentionat pe forum ca nu prea mai tin...); in ce stare este suspensia/directia? accepti verificare la service/pe tester?
Comment
-
Fa-mi o oferta de pret pe PM, una irezitibila.
La schimb cred ca as putea oferi un 407 cu de toate pe el, dar solicit o diferenta;)
Discutam pe PM.
Merci!sigpic
Comment
-
Puteai sa spui ca nu esti interesat. Franele tin foarte bine. Vreau sa pun discuri ventilate de la Brembo(un moft). Drumul pe care am facut naveta era intr-adevar mai rau. Dar am schimbat amortizoarele pe garantie si tot ce tine de capitolul bucse. Orice masina mai este atinsa pe ici pe colo. Sa nu spui ca a ta este intacta... Dar sa fim seriosi. A ta spui ca are spre 110 000km si e din 2006. A mea e din dec 2007 si are 72k km. Pe oricine ai intreba daca ar fi sa aleaga ar cumpara una cu km mai putini. Si acum daca puneam nr PUF insemna ca am mers cu ea pe puf?sigpic
Comment
-
Comment
-
anunt valabil
Originally posted by ADI-WRC View PostPuteai sa spui ca nu esti interesat. Franele tin foarte bine. Vreau sa pun discuri ventilate de la Brembo(un moft). Drumul pe care am facut naveta era intr-adevar mai rau. Dar am schimbat amortizoarele pe garantie si tot ce tine de capitolul bucse. Orice masina mai este atinsa pe ici pe colo. Sa nu spui ca a ta este intacta... Dar sa fim seriosi. A ta spui ca are spre 110 000km si e din 2006. A mea e din dec 2007 si are 72k km. Pe oricine ai intreba daca ar fi sa aleaga ar cumpara una cu km mai putini. Si acum daca puneam nr PUF insemna ca am mers cu ea pe puf?
Comment
-
Daca vrei o vand pe a mea asa cum este acum la My Ride cu 4500 euro si cu 1800ron pui si AC pe ea si ai de toate, de la jante , CB, Oglinzi MCV electrice, muzica,arcuri sport, gume noi Michelin si 28.000 km si cu distributie schimbata saptamana trecuta.real power..... diesel power by
Comment
-
Din 1997 pana in 2006 am condus fara ABS si acum conduc tot fara ca asa sunt eu, nu sufar ABS-ul cu toate ca multi il lauda, eu nu il laud.Am avut experiente neplacute cu ABS-ul pe drum uscat, si mi se pare cat de cat folositor iarna, dar fara ABS merg mult mai bine deoarece eu conduc masina, si nu ea pe mine.
AC se monteaza destul de usor, daca ai nitica pricepere, si te rezolva pipan cu montaj+piese la pretul modic scris de mine mai sus.Eu nu pun AC deoarece mi se pare util doar 2, sau maxim 3 luni pe an.
Vinde masina ta la pretul dorit si o iei pe a mea care este tanara , pui AC-ul pe ea si cred ca mai ramai si cu banuti in buzunar.
Iti pot da masina mea la pretul de 3500 euro dar iti pun jante de tabla + Kormorane (stare excelenta), scot H&R si pun arcuri stok, si mai scot statia si wooferul.
Stima!Last edited by cosmindan; 10 May 2011, 22:46.real power..... diesel power by
Comment
Comment