[SCHIMB]/[VAND] Logan 1,6 AMBITION Cu Logan 1,4/1.2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cata diferenta dai la un 1.4 MPI (resoftat) - FOARTE INTRETINUT - CARTE SERVICE, efectuat revizia de 30.000 km bujii in 4 electrozi bosch, la prima revizie uleiul Dacia inlocuit cu Castrol Magnatec 5W-40, a 2a revizie ulei Castrol EDGE SPORT 0W-40, prima revizie filtru Dacia Ulei+Aer, a2a revizie filtru Dacia Ulei+aer, de curand montat filtru aer marca Air By Corneliu Birtok Baneasa (multiplu premiant la saloanele de inventica de la Zagreb, Moscova, Geneva). Interior albastru, folie OMOLOGATA + 7 ani garantie pe geamurile din spate, AC, ABS, 4xgeamuri electrice, albastru mineral, foarte intretinuta, masina are 38000 km efectuati, "trage ca un taur" si "alearga ca un armasar". Astept raspuns, da-mi un PM.
    P.S. Data fabricatiei automobilului 23 martie 2007 - in 5 mai 2007 am RAPIT-O din showroom.

Comment

anunt valabil

Comment

anunt valabil

Comment

Ce piese ai schimbat pana acum la dansa?
          A suferit vreun accident?

Comment

nu a fost lovita. lista cu piesele o gasesti la inceput - am si facturile aferente

Comment

Toba finala a fost schimbata vreodata?

Comment

nu a fost inlocuita

Comment

Atunci inseamna ca masina a incasata un soc zdravan in spate, caci toba nu mai este aliniata.
                  Sigur n-ai omis ceva?

Comment

Da, asa este. Am gasit-o asa in parcare. Presupun ca cineva a lovit-o in zona respectiva sau nevasta inca nu a invatat mersul cu spatele . Evacuarea a fost reparata (am inlocuit galeria de evacuare cu una noua - care probabil din cauza loviturii a avut o fisura).
                    Last edited by k17; 5 November 2009, 18:39.

Comment

anunt valabil

Comment

Nu mai schimb cu 1,2. Am facut ieri un test cu un simbol (nou) de 1,2 si m-am lamurit.

Schimb doar cu 1,4 (pana o sa merg si cu asta si o sa ma lamuresc ) sau 1,6 cu km mai putini decat a mea.

Comment

mare diferenta intre 1.2 si 1.4..... of of .... pai tu la 1.6 ai cuplu mai mare cu 20 de nm si putere in plus cu 15 cai..logic ca aia se simt... i-a fa un test cu 1.4 si 1.2 sa vezi care castiga..

Comment

anunt valabil

Comment

anunt valabil

Comment

anunt valabil

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google