Cumpar acele plastice din bara fata ale Loganului Berlina: fagurele din partea stanga, deflectoarele de aer si plasticul care face legatura cu scutul metalic. nu neaparat noi. multumesc mult!
CUMPAR Plastice Bara Fata Logan,Fagure Stanga,deflectoare Aer,plastic Legatura Scut
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In ceea ce priveste plasticele - daca se refera la cele din interior, prinse de spolier, dedesupt, stanga si dreapta, in spatele proiectoarelor, care pica in stanga si in dreapta radiatorului - si eu vreau....dar doar pe ala din stanga...
Azi am lovit un caine si mi-a spart un pic grilajul de plastic de la spoiler (lucru care nu ma deranjeaza, nu e lipsa deloc din el) insa plasticul acela de protectie din spoiler, in partea dreapta - nu mai e....
Si mai imi trebuie si bradutul mare, necesar prinderii suplimentare a acestui plastic.
Poate cineva sa ma trimita la sigur - de unde sa imi iau, din Bucuresti. Stau prost cu timpul liber dar vreau totusi sa rezolv problema.
Salve!
Am mai citit odata: sa fie vorba de deflectoarele de aer? Are sens...Daca da - pe ala din stanga nu il mai am!
Eu am rezolvat azi. Draga mono - daca ai drum in Bucuresti le gasesti in targ la Vitan. Bafta!
Vorba multa, saracia omului
Comment