If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[Vand] 4 Anvelope Michellin Energy 185/65 R15 All Season
[Vand] 4 Anvelope Michellin Energy 185/65 R15 All Season
Vand 4 anvelope Michellin Energy 185/65 R15 all season fabricate in Italia. Provin dupa Loganul meu. Vechimea cauciucurilor este de aproximativ 3 ani. Le dau fie la set fie la bucata:
pret pe bucata: 40 ron
pretul pt toate 4 : 120 ron
Pozele nu sunt de calitatea cea mai buna. Cine e interesat cu adevarat de ele le poate vedea si daca le ia bine, daca nu NU. Pana atunci @tumpi nu e frumos sa comentezi la modul asta pt ca nu le-ai avut tu pe masina si in plus e interzis si de regulamentul Bursei dar se pare ca un moderator nu ia nici o atitudine
Scade pretul la 30 Ron Bucata sau 100 ron setul . Km facuti cu cauciucurile sunt undeva la 30.000 km. Eu zic ca pt rezerva sunt ok
Corect numarul kilometrilor. Eu am pe masina, pentru vara, cauciucuri identice si am 24.000 km facuti cu ele, iar uzura este ceva mai mica.
La 70.000 km, cum spune cineva mai sus, trebuiau sa fie opinci.
Cum adica ? Ce poti sa faci cu o masina decat sa mergi cu ea pe drum?
Cauciucul se uzeaza puternic la mers prin oras, constant(plecari de pe loc, frane).
Este normal ca cineva care face kilometrii multi la drum intins sa aiba uzura la jumatate.
Apropo, trebuia sa te exprimi ca "depinde ce faci cu masina" nu ca "ce stii sa faci cu masina".
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment