[Vand] Kit Tuning Original De Provenienta Dacia Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by 66CYP View Post
    cat e difuzoru spate??
    difuzor spate 300 lei, nu mai trebuie vopsit(ramane negru deoarece materialul are alta textura, se vede si in poza)

Originally posted by mike26ro View Post
    elementul central dintre spoilerele fata (cele pt proiectoare) ? pret?
    undeva la 290 lei, acea bucata nu mai trebuie vopsita vine pusa direct(doar daca doresti) .
    Deocamdata am doar kituri complete,insa daca mai doreste cineva praguri sau difuzor atunci pot sa iti vand si acea parte
    Last edited by 80gdi; 30 October 2009, 09:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pragurile la ce pret sunt?

Comment

Originally posted by dany_av View Post
        pragurile la ce pret sunt?
        praguri 230 lei

Comment

Salut.Fa-mi un pret bun pentru:difuzor spate,praguri,grila fata sport cu emblema.Daca imi convine,luni ai comanda de la mine.Pp ca le trimiti cu fan courier

Comment

Originally posted by cezar82 View Post
            Salut.Fa-mi un pret bun pentru:difuzor spate,praguri,grila fata sport cu emblema.Daca imi convine,luni ai comanda de la mine.Pp ca le trimiti cu fan courier
            salut, grila+difuzor+praguri la 880 lei, adica un discount de 60 lei fata de pretul in cazul in care le luai pe bucati. trimit prin ce curier vrei sau ne putem intalni in tm cand am drum.

numai pragurile trebuie sa le vopsesti, in rest raman pe negru celelalte parti
            Last edited by 80gdi; 31 October 2009, 17:51.

Comment

cat m-ar costa kitul asta (fara grila sport si eleron luneta) si transportul pana la Bucuresti?
              sigpic

Comment

Originally posted by ~DSE~ View Post
                cat m-ar costa kitul asta (fara grila sport si eleron luneta) si transportul pana la Bucuresti?

salut, ai pm cu pretul

Comment

poti sa aduci si kitul pentru ph2 ca sunt interesat
                  a aparut si la dealer dar poate il aduci mai ieftin.
                  astept raspuns.
                  Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Originally posted by 80gdi View Post
                    salut, ai pm cu pretul
                    mersi mult pentru informatii, iti dau pm daca ma hotarasc sa-l cumpar ;)
                    sigpic

Comment

Originally posted by vyp75 View Post
                      poti sa aduci si kitul pentru ph2 ca sunt interesat
                      a aparut si la dealer dar poate il aduci mai ieftin.
                      astept raspuns.
                      salut, am sa ma interesez zilele urmatoare si am sa te anunt...in primul rand acel kit este mai scump decat cel ce ph1, si in al doilea rand nu stiu cat de mare este cererea pentru kitul de ph2

am sa ma interesez si am sa pun niste preturi cat mai curand posibil

Comment

am o nelamurire totusi... ce sistem de prindere are kitul asta? se aplica doar prin lipire sau e nevoie de dat si niste gauri pe acolo? pentru difuzor spate am inteles ca ar fi nevoie de gauri pentru prindere in bara, dar pentru masca fata, praguri si eleron portbagaj cum e?
                        sigpic

Comment

Originally posted by ~DSE~ View Post
                          am o nelamurire totusi... ce sistem de prindere are kitul asta? se aplica doar prin lipire sau e nevoie de dat si niste gauri pe acolo? pentru difuzor spate am inteles ca ar fi nevoie de gauri pentru prindere in bara, dar pentru masca fata, praguri si eleron portbagaj cum e?

trebuiesc date cateva gauri in spoilere(sistemul de prindere este inclus: suruburi speciale si un fel de benzi care vin lipite) la eleron trebuie doar lipit cu silicon

Comment

ai cumva si kitul ptr. Mcv ?daca da la ce pret ?
                            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Originally posted by sebi8ta View Post
                              ai cumva si kitul ptr. Mcv ?daca da la ce pret ?
                              am doar kituri pentru berlina

Comment

ba vad mah ce a scris omul mai sus am vrut numai sa fiu sigur si mai ales asteptam sa completezi tu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google