Motez Filtru Polen, Deschidere Portbagaj Din Buton, Placute Frana, Ulei, Consumabile

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

doresc sa imi fac curand deschiderea portbagajului din buton, ma poti ajuta ? un pret prin PM per total (materiale + manopera)

PS: imi poti arata o poza de la o masina pe care ai montat, sa vad si eu butonu cum arata/unde e pozitionat etc... ?!

Comment

Originally posted by RedHat View Post
      doresc sa imi fac curand deschiderea portbagajului din buton, ma poti ajuta ? un pret prin PM per total (materiale + manopera)

PS: imi poti arata o poza de la o masina pe care ai montat, sa vad si eu butonu cum arata/unde e pozitionat etc... ?!
      si eu asa vrea acelasi lucru ca si userul pe care l-am citat daca se poate, multumesc

Comment

pai daca se face rost de buton deala de blocat gemamurile electrice din spate. gata iese profi asa o sa fac niste poze. eu sunt multumit si pretentios de fel.

Comment

Originally posted by zoomoptic View Post
          pai daca se face rost de buton deala de blocat gemamurile electrice din spate. gata iese profi asa o sa fac niste poze. eu sunt multumit si pretentios de fel.
          asteptam cu interes!

Comment

schimb ulei + filtru 25 de lei. disponibil oricand. contact, prin mesaj privat, deoarece mi-au calcat hotii buzunarele.. si nu mai am telefon

Comment

salut.cat ma costa deschidere porbagaj din buton cu tot cu materiale si manopera?

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google