Motez Filtru Polen, Deschidere Portbagaj Din Buton, Placute Frana, Ulei, Consumabile

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motez Filtru Polen, Deschidere Portbagaj Din Buton, Placute Frana, Ulei, Consumabile

montare filtru polen - 30 de lei

schimbare placute de frana/discuri - 20 de lei

montare deschidere portbagaj din buton+fire - 30 de lei

reglare tacheti/culbutori logan benzina - 30 de lei

schimbare ulei+filtru - 20 de lei

inlocuire becuri din butoane cu leduri de diferite culori - 7 lei pe bec schimbat

reparatii usoare la instalatia electrica - 5 lei

montare casetofoane+instalatie+boxe - pana in 30 de lei (variabil in functie de amploarea operatiunii)

oriunde in zona bucuresti ploiesti brasov buzau targoviste, giurgiu.
    toate operatiunile se efectueaza cu materialele beneficiarului sau cu materiale cumparate de mine cu bon fiscal, si decontate ulterior.

contact zoom8ic@yahoo.com sau 0726211249 - alex

poti face conectarea rezistentelor de la oglinzi la releul din instalatia de dezaburire de la luneta (logan berlina preferance) ? cat costa ?

Comment

da, se poate face. nu stiu cat sa cer.. sa zic 10 lei, pt ca trebuie aranjate si firele calumea cu toate celelalte si cositorite niste fire etc etc. deci trebuie cumparate 2 fire subtirele 3 m fiecare. daca nu gasesti subtiri.. luam mai groase ca nu are nimic. oricum au siguranta de 5 A. pai suna-ma, daca e si vorbim

Comment

m-ar interesa si pe mine montaj deschidere portbagaj din buton precum si schimbare placute frana.Da-mi te rog un raspuns cam cand ai fi disponibil...?
        Sunt din Bucuresti.Oricum te contactez pe mail....
        O zi buna !

Comment

upp!! zoom8ic@yahoo.com sau 0726211249

Comment

la filtrul de polen trebuie facut loc pentru el in aeroterma. astia de la renault au proiectat aeroterma cu filtru de polen, numai ca pana la urma nu au mai pus si trebuie taiata o bucata din aeroterma.

Comment

up. eu chiar sunt pus pe treaba..

Comment

nu chiar taiat o bucata din aeroterma) sa nu se sperie lumea ... se decupeaza un chenar dreptunghiular(capac) pt filtru, urmand ca aceasta gaura se fie acoperita de capacul filtrului, fara pierderi de aer
                sigpicMy ride

Comment

multumesc pentru completare. da, la filtrul de polen trebuie taiata decat un dreptunghi, nu tai aeroterma pe jumate

Comment

up!!! 0726211249

Comment

up!!! inca valabil.0726211249

Comment

PT o deschidere porbagaj in bucuresti se poate? ce materiale imi trebuiesc, am un buton si o daia de inchidere centralizata

Comment

salut. daca vreau si eu deschidere portbagaj....poti aduce u absolut toate piesele?? care este pretul???
                          sigpic

Comment

upp. disponibil in bucuresti. 0726211249

Comment

up!!! a venit vremea frumoasa. 0726211249

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google