If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand 4 Jante Tabla MCV + 2 Seturi De Capace Logan !!
Vand 4 Jante Tabla MCV + 2 Seturi De Capace Logan !!
Vand 4 jante tabla MCV + 2 seturi de capace Logan !! Jantele le-am avut pe masina mea si le schimb pt ca mi-am luat jante de aluminiu , dar sunt imprecabile .. nelovite .. iar capacele sunt de 2 feluri .. Originale Dacia ! nu facaturi ..
Pret 350 ron !
eu vineri trec prin ploiesti zimi cat costa un set de capace (4 , si daca sunt cele de Logan originale ) ms stima astept raspuns ca sa stiu daca mai caut sau nu
Vand 4 jante tabla MCV + 2 seturi de capace Logan !! Jantele le-am avut pe masina mea si le schimb pt ca mi-am luat jante de aluminiu , dar sunt imprecabile .. nelovite .. iar capacele sunt de 2 feluri .. Originale Dacia ! nu facaturi ..
Pret 350 ron !
Imi cer scuze celor care nu le-am raspuns la pm .. dar nu am avut timp ..
Se vand si separat .. jantele 250 ron .. iar 2 seturi de capace 100 ron .. originale Dacia !!
Last edited by MihaitzaMCV; 20 December 2009, 16:56.
Reason: Automerged Doublepost
Pret 350 ron !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment