Asteptam la IASI,difuzorul .
[Vand] Difuzor Bara Spate plastic,eleroane fibra si diferite accesorii de tuning
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@cristidedea- stai linistit nu m-am suparat doar ti-am spus
Up Up Up Up
Transportul pt difuzor este de 10 ron (120+10 RON)
Comment
-
@boly76-nu am fost sa vorbesc pentru ca am avut putina treaba.Poate maine am sa ma duc daca va fi vremea putin mai frumoasa sau cel putin sa nu mai ploua .
Comment
-
azi am ridicat coletu de la posta si am si montat difuzoru.e super, se muleaza perfect pe bara si materialul e foarte misto.deci recomand sa cumparati de la el, e de treaba si produsul e de calitate si pretul avantajos.cei care se indoiesc existat intodeauna o alta solutia:reprezentatna dacia la pretul de numai 600 de lei!!Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!
Comment
-
pt. accesoriile pe care le vinde colegul nostru, sa va faceti o idee intrati aici http://www.ecoplast-access.com/
Comment
-
difuzorul spate nu mai trebue vopsit, este din plastic negru, in aceasta dupamasa l-am montat si eu, simplu si usor maxim zece minute pentru montaj cu ajutor de la o alta persoana,.... cand o sa ai si partea din fata complecta, toate cele trei piese o sa le iau, mai ramane sa ma hotarasc asupra modelului!
Comment
Comment