[Vand] Difuzor Bara Spate plastic,eleroane fibra si diferite accesorii de tuning

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @rizoi- Pret 100 ron(transport inclus), culoare Negru
    @TM80MAT- Mersi frumos

Up Up Up
    AG 65 V M C

Comment

• ai montat pe vreo masina coltarele respective?se pot da jos alea k sa las proiectoarele?

Comment

• Ti-am trimis pe mess datele cu adresa la care te rog sa imi trimiti un difuzor, spune-mi te rog daca ai primit. Merci

Comment

• @laurg73 -am primit datele maine va fi trimis
          @Mykutzu -inca nu am montat pe nici'o masina, tot zic ca am sa pun pe masina mea un set ca sa vada lumea...
          AG 65 V M C

Comment

• am mai revenit inca odata..ai promis poze cu coltarele pe masina...le-ai montat?si cum se monteaza difuzorul...imi spui si mie?mai cu detalii unde trebuie sa pun suruburile sau ce trebuie pus...

a montat cineva coltarele???cum vin?se potrivesc?puneti si voi cateva poze
            Last edited by BlueStar_KWO; 16 March 2010, 20:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @Mykutzu- inca nu am montat coltarele, cand o sa ma timp sa le si vopsesc si sa le montez, atunci am sa pun poze...In legatura cu difuzorul am editat 2 poze sa-ti faci idee cum se prin holsuruburile (este doar o schita, pot fi puse mai multe holsuruburi...)
              Attached Files
              AG 65 V M C

Comment

• Se mai adauga asa:
                -Eleron portbagaj cu lampa(in poza nu au lapile montate) 2 modele unul mai inalt si unul mai mic. Pret:130ron
                -Eleron luneta. Pret: 110ron
                -Difuzor bara spate. Pret: 90ron

PS: La toate se mai adauga transportul in valoare de 10ron.(prin Posta Romana)
                Attached Files
                AG 65 V M C

Comment

• MaDu sunt sanse sa aduci ceva si pentru ph2?
                  sigpic

Comment

• multumesc mult madu pentru ajutor...abia astept sa vad cum vin si alea p fata

Comment

• Up Up Up Up
                      AG 65 V M C

Comment

• Salutare, ma intereseaza si pe mine un deflector pentru bara spate.
                        Din alea la 100 lei mai ai? )

Comment

• Da am. Astept PM cu adresa completa.

Up Up Up

-Eleron portbagaj cu lampa. Pret:130ron
                          -Eleron luneta. Pret: 110ron
                          -Difuzor bara spate. Pret: 90ron
                          -Kit Lejera Style Pilot(flapsurile acelea de se aplica pe bara, setul contine 4 coltare/flapsuri). Pret:250ron(set) / 125ron(fata/spate)

PS: La toate se mai adauga transportul in valoare de 10ron.(prin Posta Romana)
                          AG 65 V M C

Comment

• Up Up Up ...
                            AG 65 V M C

Comment

• zi-mi te rog mai ai coltare din kitul dacia?..iar dak din kitul lejera style dai separat doar elementele din fata?
                              sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• sa inteleg ca ai elementele tunning dacia originale?un pret?astept pm

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google