If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[Vand] Difuzor Bara Spate plastic,eleroane fibra si diferite accesorii de tuning
@bidepa-coltarele din kitul Dacia nu mai am si nici nu mai pot aduce, iar kitul Lejera dau si pe bucati fata/spate. @danni-elemente din kitul Dacia mai am doar difuzorul si nu este original este o copie fidela al lui....
UP UP UP...poze cu, kitul Lejera Style si difuzor montate
Difuzorul il prinzi in negrese(daca citesti posturile anterioare ai sa vezi mai exact cum...) iau kitul Lejera la fel in negrese si silicon...(in momentul in care ai kitul in mana iti dai seama cum vine prins, nu'i asa greu...)
-Eleron portbagaj cu lampa. Pret:130ron
-Eleron luneta. Pret: 110ron
-Difuzor bara spate. Pret: 90ron
-Kit Lejera Style Pilot(flapsurile acelea de se aplica pe bara, setul contine 4 coltare/flapsuri). Pret:250ron(set) / 125ron(fata/spate)
PS: La toate se mai adauga transportul in valoare de 10ron.(prin Posta Romana)
-Kit Lejera Style Pilot(flapsurile acelea de se aplica pe bara, setul contine 4 coltare/flapsuri). Pret:250ron(set) / 125ron(fata/spate)
multumesc mult pentru difuzorul spate'...l'am si montat'...se aseaza super bine'...la coltarele lejera fata nu se gaseste si ceva intre ele la fel ca la cele originale'...intreb si eu'...
-Kit Lejera Style(flapsurile acelea de se aplica pe bara, setul contine 4 coltare/flapsuri). Pret:250ron(set) / 125ron(fata/spate)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment