Cumpar 4 Anvelope Pt Iarna

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar 4 Anvelope Pt Iarna

Cumpar 4 anvelope 205 55 16 pt iarna noi-sh, astept oferte (marca, dot , stare , preturi, poza). Sau jante de tabla 4x100 pe 15 pt megane2.

ia-l ca pe un up insa JANTELE DE LOGAN NUSE POTRIVESC PE MEGANE 2, NICI MACAR PE MEGANE CLASIC.atinge interiorul jentii etrierul, de aceea iti trebuie jante de megane 6.5 j15 h2 et 43 sau 45.

Comment

@chroma multumesc mult pt detalii!!!

Comment

Cumpar jante cu dimensiunea 6.5 j15 4x100 H2 ET45

Comment

Cumpar jante tabla de MCV sau VAN avand dimensiunea:
          4x100 6.5j 15h2 ET43

Cumpar jante tabla de MCV sau VAN avand dimensiunea:
          4x100 6.5j 15h2 ET43
          Last edited by driv3r; 19 December 2009, 21:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

o janta (cu tot cu guma din pacate pentru tine, separat nu o dau) ai aici: http://www.loganclub.ro/forum/vand_r...an-t18143.html

incerc sa pun niste poze mai incolo pe lumina sa vezi ce scrie la dimensiuni, ca eu habar nu am de ele (e luata de la un Pick-Up, ce stiu e ca sunt identice cu cele de Van).
            cu transportul vedem, zi de unde esti, poate am drum (pitesti iasi sapt viit).

numai bine!

Comment

Multumesc @mns m-am uitat si eu la anuntul tau dar as prefera sa iau set de 4 bucati.

Cumpar 4 jante tabla de MCV VAN sau Logan Facelift avand dimensiunea:
              4x100 6j 15h2 ET43

Cumpar 4 jante tabla de Sandero, Logan Facelift sau MCV, VAN sau avand dimensiunea:
              4x100 6j 15h2 ET43

Cumpar 4 jante tabla de Sandero, Logan Facelift sau MCV, VAN sau avand dimensiunea:
              4x100 6j 15h2 ET43
              Last edited by driv3r; 21 December 2009, 00:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google