merge la toate loganurile indiferent de vechime si model! bafta!
[Vand] Suporti Ochelari Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
luci ce ai zice daca la dealer-ul de la mine din localitate pretul de vinzare pt acesti suporti e 8 lei. Sunt curios sa vad daca e intradevar e asa.... cica sapt viitoare vin suportii la ei si te tine la curent cu preturile
Bafta la vinzare ai un up si de la mine.
Comment
-
sincer, nu cred sa fie asa! dar daca se dovedeste a fi adevarat o sa inchid "pravalia"! chiar astept un semn de la tine!
Comment
-
E 8 lei suportul si 6.5 lei suportul ala de plastic negru deci chiar e ieftin la dealer.... suportul de ochelari era sigilat si marcat cu piesa de origine dacia.
Zimi te rog daca suportul de ochelari la tine nu are si niste tepi din plastic pe partea unde vin suruburile? Suportul negru vine fixat de caroserie cumva sau il pui pur si simplu? Pune o poza cu suportul cu partea din spate unde ies suruburile alea negre ca acolo ar trebui sa fiie tepii aia din plastic.
Originally posted by tataieb12 View Postpentru gigibecali si pentru cei care vor sa mai monteze :
declipsati plafoniera si suportul ala negru intra prin locul ramas, se face ma intai o vizionare cam cum vine tot asamblul si se clipseaza prin apasarea directa pe cele doua clipsuri prin mocheta face tac si ala intepeneste acolo. apoi cu un ac se geseste gaurile de ghidaj se face gauroiul si spor la treaba.
Comment
-
are intr-adevar "tepii" aia de care zici tu iar partea aia neagra se fixeaza de caroserie!
ordinea de montaj nu e aia pe care o zici tu: se monteaza in caroserie, in locul special, partea aia neagra a suportului apoi, cu ajutorul suruburilor incluse, se prinde suportul propriu-zis al ochelarilor de partea aia neagra deja montata in caroserie! sper sa fi inteles!
pentru ca Usr1 a gasit suportii mult mai ieftini retrag oferta si rog moderatorii sa inchida threadul! multumesc!Last edited by lucialina; 10 June 2010, 22:10.
Comment
-
merci de sfaturi... am sa incerc sa vad daca reusesc sa o montez eu.... nu cred ca trebuie sa retragi oferta poate mai sunt doritori deoarece sunt sigur ca in multe orase nu se gaseste acest suport.... eu am gasit pretul asta la un dealer renault iar la un dealer dacia sigur e de vreo 3 ori mai scump. Sfatul meu e sa nu inchizi oferta.
Bafta la vanzare.
Comment
-
Comment