astept oferte concrete! olt,dolj,arges,valcea si restul prin curier! dim. sunt cele pt logan!185\65\15!
Anvelope Cu Tot Cu Jante Iarna!cumpar.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ot11exc View Postce pret zici ca ai pt ele! (separat jante\cauciuc,sau per total nr de buc!)?????????????
gumele 120Ron/buc(4)
Comment
-
salut tuturor, am cumparat acum 2 zile cauciucuri de iarna din metro MARANGONI,760 ron,4 buc si de la piese auto 4 jante noi de conex ,460 ron si am ramas cu rotile de vara neatinse jante second nu se potrivesc numai de renault datorita orificiului din centru
Comment
-
Originally posted by abmaris View Postsalut tuturor, am cumparat acum 2 zile cauciucuri de iarna din metro MARANGONI,760 ron,4 buc si de la piese auto 4 jante noi de conex ,460 ron si am ramas cu rotile de vara neatinse jante second nu se potrivesc numai de renault datorita orificiului din centru
la 460 sa iei jante (de tabla) ca dak sunt de aliaj la 100/km/h iti sare volanu din mana
Comment
-
ms!
acum am gasit si eu brosura praktiker in cutia postala si am vazut anvelope marangoni 185\65\15 winter la 199ron!cu jentile nu stiu unde gasesc in oras(slatina) jenti la 115 ron noi!mai caut!multumesc inca o data de informatie ,cred ca o sa scada pretul la second-uri;ma refer si la gume si la jenti!!!!!kykerul!
Comment
-
Originally posted by razvan_boss View Post460 toate 4 sau bucata...
la 460 sa iei jante (de tabla) ca dak sunt de aliaj la 100/km/h iti sare volanu din mananiciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
sa vada lumea ce inseamna ieftin!
PUNE-LE si aici sa vada toti ,poate se mai gasesc clienti! nu sunt egoist!stiu ca mai sunt multi ca mine,care cauta ceva ieftin si bunut!
uppppp! cu noi oferte sunteti asteptati!kykerul!
Comment
Comment