Traseu Admisie Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Traseu Admisie Logan

Pentru doritori exista asa ceva ,se potriveste pe 1.4 si 1.6 .Pretul este fara filtru , cu filtru se mai adauga vreo 20-30 euro.
    Pretul este 36 euro ,deocamdata este una pe stoc.
    Este special conceputa pt logan .
    Attached Files
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Pentru 16V ai ceva oferte?

Comment

pentru 16v doar filtru de carcasa K&N
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ok. merci de raspuns

Comment

Poate a 3-a oara am noroc.Cum facem sa ajunga la Oradea la pret super redus?nu ai pe nimeni care vine incoace sa o aduca si sa-i dau banu?Merci

Comment

vrei cu tot cu filtru ? poti sa imi pui banii direct in cont ,si atunci taxa o sa fie doar 17 lei curierul

Comment

mai ai, sau mai este de actualitate anuntul, ca m-ar interesa si pe mine
              Nu intotdeauna ce este frumos este si adevarat, dar nici ce este adevarat nu este intotdeauna frumos.

Comment

mai este valabil?

Comment

as vrea si eu un kit .cum putem lua legatura?

Comment

era unu pe stoc, te anunt cand se primesc.

Comment

si ala ajuns la mineeeee

Comment

A testat cineva admisia asta pe stand?
                        Sunt curios cu ea si fara ea ce rezultate se obtin.

Comment

admisia asta ajuta cu ceva...???

Comment

Sa raspund eu ca am pe masina asa ceva.

Teoretic, nu aduce mare lucru. Pozitia filtrului este relativ aceeasi cu cea a tevii filtrului original. Diferenta ar fi ca primesti un filtru sport (conic), iar ca sa primeasca aer, scoti defletoarele din bara masinii. Avand mai mult aer ce intra mai rapid, e normal sa iei ceva cai 2-3.

Dar,, practic, eu zic ca ajuta filtrul asta daca e bine intretinut, si daca e bine 'infofolit' pentru ca masina raspunde mai rapid la acceleratie - cand clapeta de aer se deschide, nu mai trageasa greu aerul din filtrul din carcasa.

Eu am asa ceva, iar la consum nu prea se simte. Sincer, nu stiu cati cai da, dar ar fi interesant sa testee cineva pe stand. EU am incercat sa testez, dar cand am auzit cat costa, am zis ca il las asa.
                            sigpic

Comment

Ce pret ai auzit pentru testare pe stand?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google