If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da, merge pe saetofonul original de logan. se monteaza langa maneta stergatorului. se decupeaza cu un cutter din cochilia bordului. daca vrei am putea face schimb, numai ca a mea nu e taiata calumea ca si-au batut aia d ela service joc. loganul are loc special pt asta in suportul volanului, nu stiu cum ii zice exact piesei in nomenclatura. nu trebuie dat gaura cu bormasina sau ceva.. ca deja are locul special. trebuie numai taiat cu cutterul. se prinde acolo si dupa aia se trage firul prin bord pana la casetofon, care are mufa speciala pentru el. cu 6 pini mini iso ii zice. daca esti in bucuresti iti pot arata cum venea prins pe masina mea, ca sa intelegi mai exact, pt ca nu am aparatul si nu am cum sa fac poza. poza cu comenzile pe vonal, am facut-o acum 2 zile cand aveam aparatul. si o reatasez acuma. am uitat sa mentionez ca se da casetofonul jos. se scoate din locul lui, pentru a se putea introduce mufa. nr meu de telefon e 0726211249
scuze pentru dublu post, dar nu a mai mers editat mesajul anterior. mi s-a blocat compul. tot nu e buna poza. cred ca are dimensiuni prea mari. mai bine o pun pe imageshack? si incerc sa o pun aici dar de dimensiuni mai mici
bine in cea de-a treia imagine e montata si intrare de aux pentru mp3.. nu e poza de-a mea, am gasit-o rasfoind prin forumuri. dar asa se monteaza. comenzile pentru volan sunt cele cu mufa galbena
daca sunt alea cu fata detasabila cica nu ar merge.. adica nu stiu, trebuie probat. ca am incercat pe unu si nu a mers. avea mufa in spate potrivita, dar nu reactiona deloc la comnenzi
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment