If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
gumele trebuie sa aibe vechime maxim 2 ani, sa mai aibe 'carne' ,macar 6 mm, sa fie neaparat cu profil V . sa nu fi avut pana cu ele.
De preferinta as dori BF Goodrich profiler2 sau ceva asemanator.
am uitat sa precizez Brasov este destinatia gumelor
Last edited by mumus; 19 November 2009, 16:49.
Reason: Automerged Doublepost
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
mai frate, dar nu le vrei cumva si noi la 200ron ambele? nu de alta, dar profiler2 am auzit c-ar fi super ieftine si 200ron/perechea mi se pare exagerat de mult cat oferi...mai ales ca iti permiti sa aiba uzura de maxim 30% (3mm din 9-10mm cat au cand sunt noi) si neintepate, uzate uniform. chiar oferi peste pietul pietei. numa' ca tu oferi pe pereche cat face o bucata...vezi sa nu primesti un tir de anvelope noi la ce oferta de nerefuzat ai facut. unde dracu descarci tiru cu gume? daca ai nevoie de ajutor, vin si eu, ca vreau si eu 4 buc profiler2 aproape noi, impecabile, la 400ron toate 4 bucatile
ps: sper ca stii de gluma...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
gumele trebuie sa aibe vechime maxim 2 ani, sa mai aibe 'carne' ,macar 5-6 mm, sa fie neaparat cu profil V . sa nu fi avut pana cu ele.
De preferinta as dori BF Goodrich profiler2 sau ceva asemanator.
185/65 R15
am uitat sa precizez Brasov este destinatia gumelor
gumele trebuie sa aibe vechime maxim 2 ani, sa mai aibe 'carne' ,macar 6 mm, sa fie neaparat cu profil V . sa nu fi avut pana cu ele. 185/65R15
De preferinta as dori BF Goodrich profiler2 sau ceva asemanator, Brasov este destinatia gumelor
Last edited by mumus; 25 November 2009, 13:20.
Reason: Automerged Doublepost
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment