inca mai doresc sa cumpar
[Cumpar] 2-a Anvelope De Vara, Ofer 200 Ron
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gumele trebuie sa aibe vechime maxim 2 ani, sa mai aibe 'carne' ,macar 6 mm, sa fie neaparat cu profil V . sa nu fi avut pana cu ele.
De preferinta as dori BF Goodrich profiler2 sau ceva asemanator.
am uitat sa precizez Brasov este destinatia gumelorUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
gumele trebuie sa aibe vechime maxim 2 ani, sa mai aibe 'carne' ,macar 6 mm, sa fie neaparat cu profil V . sa nu fi avut pana cu ele.
De preferinta as dori BF Goodrich profiler2 sau ceva asemanator.
am uitat sa precizez Brasov este destinatia gumelorUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
De preferinta as dori BF Goodrich profiler2 sau ceva asemanator.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
nu stiu ce inseamna profil v,eu am 2 barum originale logan,le poti vedea daca vrei duminica la intalnire in real,eu le-am schimbat dupa aprox 2500 km,iti las nr meu 0728703462,0763657629
eventual iti dau rezerva,ca e noua
Comment
Comment