Am zis ca hai sa imi fac si eu un topic pe aici deci treaba sta in felul urmator.. Vand urmatoarele produse, toate in limita stocului disponibil...unele comenzi s-ar putea sa dureze 2-3 saptamana pana sa le primiti.
Trimit prin posta, curier, plata rambus, (taxele postale sunt suportat de catre d-voastra)
In unele locatii asigur transport gratuit (Brasov, Bucuresti, Galati, Bacau, etc)
Stickere LoganClub - 5 lei setul
Comanda se face personalizata pe cluburi (ex. Cluj, Sibiu, Brasov, etc ii necesara o comanda de minim 5 bucati pentru a onora comanda).
Suporti de numere LoganClub - 14 lei setul
Disponibil cu : Scris alb pe fundal negru
Scris negru pe fundal alb
Filtre De Habitaclu Logan Cu Carbon Activ - 50 de lei bucata
Marca - Zero Pollution
Pentru Cluj mai am si sigle LoganClub Cluj - 5 lei Setul
Preturile sunt negociabile la toate produsele infara de stickere, in functie de comanda !
Trimit prin posta, curier, plata rambus, (taxele postale sunt suportat de catre d-voastra)
In unele locatii asigur transport gratuit (Brasov, Bucuresti, Galati, Bacau, etc)
Stickere LoganClub - 5 lei setul
Comanda se face personalizata pe cluburi (ex. Cluj, Sibiu, Brasov, etc ii necesara o comanda de minim 5 bucati pentru a onora comanda).
Suporti de numere LoganClub - 14 lei setul
Disponibil cu : Scris alb pe fundal negru
Scris negru pe fundal alb
Filtre De Habitaclu Logan Cu Carbon Activ - 50 de lei bucata
Marca - Zero Pollution
Pentru Cluj mai am si sigle LoganClub Cluj - 5 lei Setul
Preturile sunt negociabile la toate produsele infara de stickere, in functie de comanda !
Comment