Sal,
Sunt Colin,
Pasionatii de detailing care ma cunosc stiu ca am vrut mereu sa aducem in Romania produsele pe care ne-am chinuit atata timp sa le obtinem din Uk sau SUA, prin urmare:
Am deschis pentru voi magazinul online www.colindetailing.ro
Scopul acestui site, este sa promoveze produsele voastre favorite in Romania, iar acestea sa fie pe cat posibil la indemana voastra
In acest context, pentru inceput pe site sunt prezente marcile Sonus, 303,Valet Pro, Leatherique
De maine situl se imbogateste si cu produsele renumite pe plan mondial: YANKEE CANDLE! Posibil cele mai bune odorizante auto si casnice din lume
Spor la cumparaturi, urmariti zilnic noi produse si marci de renume
P.S: Ma puteti contacta:
aici pe forum PM sau direct in acest thread
pe idul de yahoo messenger: colindetailing
sau la telefon 0723.069.242 intre orele 9-18
Multumesc frumos
Sunt Colin,
Pasionatii de detailing care ma cunosc stiu ca am vrut mereu sa aducem in Romania produsele pe care ne-am chinuit atata timp sa le obtinem din Uk sau SUA, prin urmare:
Am deschis pentru voi magazinul online www.colindetailing.ro
Scopul acestui site, este sa promoveze produsele voastre favorite in Romania, iar acestea sa fie pe cat posibil la indemana voastra
In acest context, pentru inceput pe site sunt prezente marcile Sonus, 303,Valet Pro, Leatherique
De maine situl se imbogateste si cu produsele renumite pe plan mondial: YANKEE CANDLE! Posibil cele mai bune odorizante auto si casnice din lume
Spor la cumparaturi, urmariti zilnic noi produse si marci de renume
P.S: Ma puteti contacta:
aici pe forum PM sau direct in acest thread
pe idul de yahoo messenger: colindetailing
sau la telefon 0723.069.242 intre orele 9-18
Multumesc frumos
Comment