If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu e de piele...doar am un logan!
as fi vrut ceva de curatat tapiteria pentru ca nu este spalatorie de care spui tu in Botosani! si nici tapiteria nu e murdara tare dar vroiam pentru intretinere...merci oricum!
nu e de piele...doar am un logan!
as fi vrut ceva de curatat tapiteria pentru ca nu este spalatorie de care spui tu in Botosani! si nici tapiteria nu e murdara tare dar vroiam pentru intretinere...merci oricum!
Cu mare placere, insa pentru tapiteria textila din pacate nu te pot ajuta
Seara buna
Last edited by crististreulea; 18 April 2010, 00:47.
Reason: Automerged Doublepost
scoate orice zgarietura de pe geamuri sau decat ceva minor, si inca ceva cat m-ar costa polisharea sau repararea unui geam, ca sa stiu daca e rentabil sa il repar sau sa il schimb.
Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
scoate orice zgarietura de pe geamuri sau decat ceva minor, si inca ceva cat m-ar costa polisharea sau repararea unui geam, ca sa stiu daca e rentabil sa il repar sau sa il schimb.
Zgarieturile in sticla sunt ca si cele din vopsea, cu cat sunt mai adanci cu atat exista posibilitatea ca rezultatul sa nu fie bun.
Asa si aici daca este prea adanc exista posibilitatea sa obtinem un efect de lupa nedorit. Daca zgarieturile sunt cele uzuale, atunci putem obtine perfectiune.
Preturile variaza intre 60-100 ron/ora de lucru normata. Practic ai nevoie de 2-3 ore maxim pentru un geam destul de bine zgariat.
Bafta
Last edited by colin; 4 February 2010, 21:13.
Reason: Automerged Doublepost
Einszett Plastic deep cleaner este un produs foarte bun pentru curatarea plasticelor interioare, si eu tot pentru fetele de usi il folosesc, este capabil sa indeparteze cu usurinta urmele lasate de incaltaminte pe praguri si pe partea de jos a fetelor de usi. Precum si orice alta mizerie de pe plasticele interioare ale masinii tale.
Ca mod de aplicare se da direct pe suprafata vizata, dupa care se sterge o usor cu o laveta de microfibra mai groasa sau cu o laveta din bumbac.
Am mare incredere in acest produs si sunt ferm convins ca scoate cu usurinta orice urme de pe plasticele interioare.
Salut, nu vreau ca postul meu sa fie considerat contrareclama, dar te rog convinge-ma sa renunt la 3M. Preturile nu sunt mici, produsele... nu am idee cum sunt. Sunt interesat de un polish pentru jante (aliaj polishat si vopsit) si unu pentru caroserie. Cand vorbesc de un polish sunt interesat de:
1. pasta abraziva
2. polish-ul propriu-zis
3. ceara protectoare
Merci!
Daca vorbim de detailing, ei bine gama 3M de polishuri nu poate sa rivalizeze cu Menzerna, Menzerna iti permite sa legi intre 5 polishuri de la cel mai abraizv la cel mai fin, si tot de la Menzerna poti alege inca 3 paduri(compound, polish, finish). Practic aceaste combinatii te pot ajuta sa atingi un finish de show. In general daca vorbim de 3M stiu ca fast cut plus scoate foarte foarte mult praf, nu este cazul ca noile polishuri de la menzerna.
De exemplu echivalentul lui fast cut plus este s100 sau s34a de la Menzerna, aceste doua polishuri sunt mai lichide decat concurentul de la 3M, taie mai bine, lasa mai putine urme, si nu fac praf mult.
Daca doresti sa polishezi o janta care nu este vopsita(aluminiu polishat) atunci iti recomand produsul 1Z Einszett Metal Polish Chrompflege se poate lucra manual cu un burete de polish dar si cu masina rotativa.
Daca vorbim de jante vopsite, iti recomand sa achizitionezi trei paste de baza care sa iti confere maxim de rezultate cu minim de pierdere de lac; Anume: Polishul de compound s34a, polishul mediu p85rd 3.02(si unul din cele mai folosite), si polishul de finish 106fa.
La capitolul ceara protectoare iti recomand sa cumperi paint cleanerul de la einszett: 1Z einszett Metallic Polish & Wax un strat de baza care indeparteaza contaminantii si pregateste suprafata pentru un strat de ceara, iar ca ceara iti recomand ceara lichida de la Einszett 1Z Einszett Glanz Wax Hart Glanz o ceara care este foarte usor de aplicat si de inlaturat cu o laveta de microfibra.
Daca mai sunt si alte nelamuriri ma poti intreba aici sau pe yahoo.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment