Magazinul Tau Pentru Detailing

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Incepand de astazi puteti comanda de la colindetailing.ro celebrele CALIFORNIA CAR SCENTS IN 13 arome diferite, am selectat pentru voi cele mai placute arome.

Incepand de vineri v-a fi disponibil si CALIFORNIA CAR SCENTS Delight- Aroma cu Guma Turbo.

Pana atunci va lasa sa va bucurati de urmatoarele arome:

CALIFORNIA SCENTS odorizant auto - Anti Tabac
    CALIFORNIA SCENTS odorizant auto - Arctic Ice
    CALIFORNIA SCENTS odorizant auto - Cirese
    CALIFORNIA SCENTS odorizant auto - Iasomie
    CALIFORNIA SCENTS odorizant auto - Laguna Breeze
    CALIFORNIA SCENTS odorizant auto - Lana Proaspata
    CALIFORNIA SCENTS odorizant auto - Levantica
    CALIFORNIA SCENTS odorizant auto - Mango
    CALIFORNIA SCENTS odorizant auto - Masina noua
    CALIFORNIA SCENTS odorizant auto - Pepene Malibu
    CALIFORNIA SCENTS odorizant auto - Santa Barbara Berry
    CALIFORNIA SCENTS odorizant auto - Vanilie

Fiecare din arome vine ambalata in cutie metalica cu deschidere rapida, si contine capacelul de plastic ce permite eliberarea treptata a mirosului.

CALIFORNIA SCENTS costa doar 19.9 RON.

Transportul este gratuit pentru membrii forumului, daca se alege plata in avans in conturile firmei pe baza facturii proforme.

Va multumesc,

www.colindetailing.ro
    yahoo: colindetailing
    tel: 0723.069.242

Va multumesc,

Comment

o pasta de lustruit mai buna ai?
      sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Originally posted by verginio View Post
        o pasta de lustruit mai buna ai?
        Salut, ce anume vrei sa lustruiesti? Vopseaua? Piese metalice? Plastice? Geamurile?

Merci,
        Bafta

Comment

pt vopsea.....
          sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Salut, pentru vopsea avem o multitudine de paste de polishat, in functie de tipul vopselei, si cat de adanci sunt zgarieturile, ti le voi prezent de la cel mai abraziv la cel mai fin, :
            Menzerna Power Gloss (S100) - 250 ml
            Menzerna Power Finish (PO85RD 3.02) - 250 ml
            Menzerna Final Finish PO106 FA - 250 ml

Acestea sunt recomandarile mele pentru loganul tau.

In plus daca vrei sa polishezi manual, iti recomand sa iti comanzi si un burete specializat:

Sonus SFX Pro Applicators

Bafta multa

Comment

Pentru prima oara in Romania, Optimum Clay kit, darama orice preconceptie legata de argila pentru decontaminare!

De astazi nu mai exista nici o scuza pentru a avea o masina care arata si se simte bine la atingere!

Decontaminarea vine acum pe buzunarul tuturor. La numai 55 RON, Optimum Clay Kit este acum cel mai acesibil kit pentru decontaminare din Romania.

Pentru comenzi:
              http://www.colindetailing.ro/optimum-decon...tml?language=ro

Colin Auto este un magazin cu produse detailing auto ce iti ofera o gama variata de produse pentru intretinerea, refacerea, infrumusetarea si protejarea suprafetelor masinii tale.

tel: 0723.069.242

Va multumesc

Comment

am si eu o intrebare...caut ceva cu care tratand tapiteria, apa sa nu mai patrunda in ea! aveti asa ceva? am gasit mai demult dar acum nu mai gasesc nicaieri ...
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Da avem cum sa nu:

Se numeste 303 High Tech Fabric Guard si este o solutie ce se aplica pe orice fel de textila, solutia in sine este fabricata in USA.

Bafta

Comment

Aceasta solutie intareste materialul?Adica ma refer ca daca dai pe un tricou de exemplu acesta va deveni scortos?Pe corturi merge dat?
                    sigpic

Comment

Nu tricoul ramane absolut la fel, eu mi-am dat pe costumul cu care ma duc la munca, si cand ploua pot sa il agat linistit in cuier dupa ce intru in casa.

Evident il scutur in prealabil.

Substanta nu modifica structura materialului doar se aseaza deasupra si protejeaza.

Admirati fimuletele de mai jos:

Comment

Da...interesant...dupa ce speli tricoul banuiesc(,) ca trebuie tratat iar...nu?
                        sigpic

Comment

Ca sa fiu sincer nu stiu sa iti zic precis, cei drept eu nu imi spal costumul in masina il duc la curatat chimic. Insa nu am apucat sa il duc inca, asa ca nu pot decat sa banuiesc ca trebuie reaplicata protectia dupa ce iti speli cu detergent tricoul.

Desigur poti cumpara solutia, iti poti spala tricoul si mai apoi poti sa ne spui si noua despre descoperirea ta.

Bafta

Comment

Produsele de iarna sunt acum in oferta colindetailing.ro intra in categoria produselor de iarna si alegeti:

Lichid de parbriz, solutie pentru chedere, solutie pentru yale, solutie pentru dezghetarea rapida a parbrizului

In iarna asta iti usuram viata, treci pe la noi si alegeti produsele favorite

Comment

Incepand de maine 10.01.2010, oferim transport gratuit oriunde in tara pentru toate comenzile mai mari de 100 RON.

Multumesc

Comment

Valabil in continuare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google