Magazinul Tau Pentru Detailing

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu e de piele...doar am un logan!
    as fi vrut ceva de curatat tapiteria pentru ca nu este spalatorie de care spui tu in Botosani! si nici tapiteria nu e murdara tare dar vroiam pentru intretinere...merci oricum!
    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Polish pentru faruri iti recomand Menzerna s34a(agresiv)(35 RON sticla de 250 ml), sau mai slab Menzerna p85rd 3.02(mediu)(40 RON sticla de 250 ml).

Se poate folosi si impreuna cu un aplicator http://www.c**** - un singur aplicator din setul de doua costa 20 ron,

Daca te pot ajuta si cu alte sfaturi adauga-ma in lista pe yahoo: colindetailing

Bafta

Originally posted by lucialina View Post
      nu e de piele...doar am un logan!
      as fi vrut ceva de curatat tapiteria pentru ca nu este spalatorie de care spui tu in Botosani! si nici tapiteria nu e murdara tare dar vroiam pentru intretinere...merci oricum!
      Cu mare placere, insa pentru tapiteria textila din pacate nu te pot ajuta

Seara buna
      Last edited by crististreulea; 18 April 2010, 00:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pentru cateva zgarieturi de cheie ce imi recomanzi sa folosesc, sau daca se poate face ceva fara revopsire...
        sigpic

Comment

Daca zgarieturile de cheie nu au trecut de stratul de vopsea - adica sa se vada alb bine, atunci te pot rezolva cu polish de la Menzerna.

Daca au trecut totusi de srtratul de lac incearca sa citesti acest tutorial: http://www.***

Tutorialul este pentru ciupituri de pietre insa este la fel de valabil si pentru zgarieturi mai lungi

Daca te pot ajuta si cu ceva polish, te rog sa ma anunti.

Mersi frumos

P.S: Putem sa ne auzim si pe yahoo: colindetailing pentru mai multe sfaturi

Bafta
          Last edited by crististreulea; 18 April 2010, 00:47.

Comment

cu prima ocazie le fac cateva poze si vorbim, poate reusesc sa scap de ele ca nu suport sa le vad..
            sigpic

Comment

Astept cu interes pozele, ne auzim si pe yahoo, si sigur ii dam de cap

bafta

Comment

Originally posted by colin View Post
                Polish pentru faruri iti recomand Menzerna s34a(agresiv)(35 RON sticla de 250 ml), sau mai slab Menzerna p85rd 3.02(mediu)(40 RON sticla de 250 ml).
                Daca il aplic cu masina de polish are ceva?
                numar secundele

Comment

scoate orice zgarietura de pe geamuri sau decat ceva minor, si inca ceva cat m-ar costa polisharea sau repararea unui geam, ca sa stiu daca e rentabil sa il repar sau sa il schimb.
                  Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

Originally posted by Marius View Post
                    Daca il aplic cu masina de polish are ceva?
                    De obicei aceste polishuri sunt folosite cu masina de polishat, polishurile nu au fillere, sunt strict abrazive.

Concluzie, iti usurezi munca si iti imbunatatesti rezultatul daca aplici cu masina de polishat
                    Bafta

Originally posted by 66CYP View Post
                    scoate orice zgarietura de pe geamuri sau decat ceva minor, si inca ceva cat m-ar costa polisharea sau repararea unui geam, ca sa stiu daca e rentabil sa il repar sau sa il schimb.

Zgarieturile in sticla sunt ca si cele din vopsea, cu cat sunt mai adanci cu atat exista posibilitatea ca rezultatul sa nu fie bun.

Asa si aici daca este prea adanc exista posibilitatea sa obtinem un efect de lupa nedorit. Daca zgarieturile sunt cele uzuale, atunci putem obtine perfectiune.

Preturile variaza intre 60-100 ron/ora de lucru normata. Practic ai nevoie de 2-3 ore maxim pentru un geam destul de bine zgariat.

Bafta
                    Last edited by colin; 4 February 2010, 21:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Recomanda-mi te rog un produs pentru curatat fetele de usi...si modul de folosire al acestuia.Multumesc.
                      sigpic

Comment

Einszett Plastic deep cleaner este un produs foarte bun pentru curatarea plasticelor interioare, si eu tot pentru fetele de usi il folosesc, este capabil sa indeparteze cu usurinta urmele lasate de incaltaminte pe praguri si pe partea de jos a fetelor de usi. Precum si orice alta mizerie de pe plasticele interioare ale masinii tale.

Ca mod de aplicare se da direct pe suprafata vizata, dupa care se sterge o usor cu o laveta de microfibra mai groasa sau cu o laveta din bumbac.

Am mare incredere in acest produs si sunt ferm convins ca scoate cu usurinta orice urme de pe plasticele interioare.

Bafta
                        Last edited by crististreulea; 18 April 2010, 00:46.

Comment

Salut, nu vreau ca postul meu sa fie considerat contrareclama, dar te rog convinge-ma sa renunt la 3M. Preturile nu sunt mici, produsele... nu am idee cum sunt. Sunt interesat de un polish pentru jante (aliaj polishat si vopsit) si unu pentru caroserie. Cand vorbesc de un polish sunt interesat de:
                          1. pasta abraziva
                          2. polish-ul propriu-zis
                          3. ceara protectoare
                          Merci!
                          sigpic

Comment

Salutare Andy,

Daca vorbim de detailing, ei bine gama 3M de polishuri nu poate sa rivalizeze cu Menzerna, Menzerna iti permite sa legi intre 5 polishuri de la cel mai abraizv la cel mai fin, si tot de la Menzerna poti alege inca 3 paduri(compound, polish, finish). Practic aceaste combinatii te pot ajuta sa atingi un finish de show. In general daca vorbim de 3M stiu ca fast cut plus scoate foarte foarte mult praf, nu este cazul ca noile polishuri de la menzerna.

De exemplu echivalentul lui fast cut plus este s100 sau s34a de la Menzerna, aceste doua polishuri sunt mai lichide decat concurentul de la 3M, taie mai bine, lasa mai putine urme, si nu fac praf mult.

Daca doresti sa polishezi o janta care nu este vopsita(aluminiu polishat) atunci iti recomand produsul 1Z Einszett Metal Polish Chrompflege se poate lucra manual cu un burete de polish dar si cu masina rotativa.

Daca vorbim de jante vopsite, iti recomand sa achizitionezi trei paste de baza care sa iti confere maxim de rezultate cu minim de pierdere de lac; Anume: Polishul de compound s34a, polishul mediu p85rd 3.02(si unul din cele mai folosite), si polishul de finish 106fa.

La capitolul ceara protectoare iti recomand sa cumperi paint cleanerul de la einszett: 1Z einszett Metallic Polish & Wax un strat de baza care indeparteaza contaminantii si pregateste suprafata pentru un strat de ceara, iar ca ceara iti recomand ceara lichida de la Einszett 1Z Einszett Glanz Wax Hart Glanz o ceara care este foarte usor de aplicat si de inlaturat cu o laveta de microfibra.

Daca mai sunt si alte nelamuriri ma poti intreba aici sau pe yahoo.

Bafta
                            Last edited by crististreulea; 18 April 2010, 00:46.

Comment

Iti multumesc!
                              sigpic

Comment

Colin am comandat azi doua flacoane de Einszett Plastic deep cleaner...sa imi mai spui te rog daca pot da cu el si pe panza de pe fata de usa sau nu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google