[VAND] Kit Bixenon Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Kit Bixenon Logan

anuntul este al unui prieten , vrea 200 lei pe el ,folosit o perioada
    Unul nou costa undeva la 350 lei
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

cat a fost folosit? garantie mai are? si ultimul pret cu transport pana la cluj
    http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

dar de ce a fost dat jos de pe masina? ai idee? probleme cu politia?

Comment

inca stept raspuns, am nevoie de ele daca sunt bune le iau precis

Comment

nu am avut probleme, am schimbat farurile. acum am faruri cu becuri H1 si nu le mai pot folosi. Daca te intereseaza vand si farurile cu pleoape pe ele cu tot si stopurile spate

Comment

Sa inteleg ca ai angel eyes ?Eu ti-as fi dat la schimb un set pe kitul bixenon.Sau te intereseaza 4 becuri bluevision philips?

Comment

nu, doar cash.sorry. am pus deja pe ea xenoane pe faza scurta si alt set de xenoane pe proiectoare.

Comment

in mod normal pe un anunt se dau toate specificatiile. cati "k" si cati "wati" are? multumesc

Comment

inca astept raspuns. multumesc

Comment

Mai multe detalii despre produsul pus la vanzare?!......Se poate?
                    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

si eu am intrebat de garantie de cat au fost folosite, am sunat am dat sms, n-am primit nici un raspuns asa ca mi-am luat noi si macar am 2 ani garantie si n-am stres pe cap

oricum bafta la vanzare

Comment

Mda pai cam neserioasa treaba in special deschizatorul topicului... Mi-a spus ca trimite pachetul joi.. pana azi nu am primit nimic nici macar o confirmare vezi ma idiotule ca ti le-am pus la posta nimic.. de 3 zile incerc sa vorbesc cu Cristi_XP si nu imi da nici un semn de viata.. Vanzator neserios..
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

pai io`s de vina ca nu stii sa te intelegi cu omu pe pm ...
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google