Originally posted by bobbyred
View Post
vand piese originale dacia logan la jumatate de pret fata de magazin
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by rares_unikat View PostSal claudiu,
o intrebare..ceva elemente tuning berlina nu ai`?Cum e kitu ala de la dacia?M`ar interesa calandru si ornamentele bara fata din jurul proiectoarelor.
astept pm
mersi
Comment
-
Salut, am patit si eu o belea in seara asta, iar pentru inceput m-ar interesa un pret la o bascula cu tot cu pivot. Am citit toate posturile, dar la cei cu bascula completa ai trimis PM si nu stiu pretul. Multumesc anticipat si revin cu alte detalii(ce alte piese imi mai trebuie). Numai bine.
Comment
-
genti tabla......
Originally posted by parpanel View PostAi cumva jenti tabla si in ce bani?
Comment
-
Originally posted by b28ura View PostSalut, am patit si eu o belea in seara asta, iar pentru inceput m-ar interesa un pret la o bascula cu tot cu pivot. Am citit toate posturile, dar la cei cu bascula completa ai trimis PM si nu stiu pretul. Multumesc anticipat si revin cu alte detalii(ce alte piese imi mai trebuie). Numai bine.
Comment
-
spatiu depozitare parasolar
am tot cautat pe toate site-urile ,ptr. MCV este un spatiu de depozitare,undeva in fata parasolarelor, are cineva habar unde pot gasi ,aviz celor care se ocupa ca asa ceva , in lista preturi este cotatata undeva la 60 euro si cred ca se gaseste pe versiunea Preference........
Comment
-
Originally posted by blackufo View Postam tot cautat pe toate site-urile ,ptr. MCV este un spatiu de depozitare,undeva in fata parasolarelor, are cineva habar unde pot gasi ,aviz celor care se ocupa ca asa ceva , in lista preturi este cotatata undeva la 60 euro si cred ca se gaseste pe versiunea Preference........
Comment
-
[QUOTE=claudiubpp;97980]o poza ceva........?????????[/QUOincerc sa caut pe accesorii dacia ,dar apare in poza la modelul preference , ca spstiu de depozitare plafon , undeva deasupra soferului si a pasageruluieste prins de manere ..........
Comment
-
[QUOTE=claudiubpp;97980]o poza ceva........?????????[/QUOincerc sa caut pe accesorii dacia ,dar apare in poza la modelul preference , ca spatiu de depozitare plafon , undeva deasupra soferului si a pasagerului este prins de manere ..........
Comment
-
Originally posted by blackufo View Postam tot cautat pe toate site-urile ,ptr. MCV este un spatiu de depozitare,undeva in fata parasolarelor, are cineva habar unde pot gasi ,aviz celor care se ocupa ca asa ceva , in lista preturi este cotatata undeva la 60 euro si cred ca se gaseste pe versiunea Preference........
Comment
Comment