vand piese originale dacia logan la jumatate de pret fata de magazin

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O decedat) o pus paznici la uzina)
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

• Salutari.

Saboti Frina Ai???
      La Ce Pret..

Comment

• Claudiubpp mai pune si tu o lista cu ce ai sa nu tot intrebam daca ai sau nu!

Comment

• Ai facut rost de mocheta capota motor ?

Comment

• Protectie aripi mai ai ???? Care este pretul + posta romana ? (constanta)
            Ms mult
            sigpic

Comment

• Un set de bujii...La ce pret ai?Sa fie originale renault!
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Sal...Aeratoare prestige, manere usi interior prestige si protectii aripi ai? Zi si mie niste preturi pls
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• sorry for double posting...nu am vazut ca a aparut primul post
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Salutare! Caut capace de roti pt Dacia Logan model nou, "phase 2". Daca aveti vreun pont contactati-ma va rog la nr. De tel. 0744 995 737 sau la id mess giurgiovidiu@yahoo.Com. Multumesc anticipat! DRIVE SAFE!

Comment

• Pompa de apa la logan se potriveste cu cea de solenza, super nova?

Comment

• Ceva preturi?

Comment

• Deflector de aer.Adica ceva de genu.Ala ce se monteaza pe luneta ca un eleron..........????Pret????
                          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Salutare
                            M-ar interesa si pe mine o maciulie de prestige sau cea neagra noua de pe logan...Niste preturi daca se poate.

Comment

• Ce e maciulia aia?

Comment

• Capu de la levierul schimbatorului

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google