Daca se mai continua off-topicul isi ia fiecare warn!!! Asta e topic de vanzare, nu de comparatii de preturi. Daca ati gasit mai ieftin, luati-va, dar nu mai stricati topicul omului.
vand piese originale dacia logan la jumatate de pret fata de magazin
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
te rugam acu' ceva timp se ne dai si noua un pret de cotiera .. la ce pret poti sa o livrezi.... o doleanta in plus, daca exista o culoare ceva mai inchisa pentru prestige
ps: multumim pentru interventie andrei..
Comment
-
Originally posted by mdi_prote rugam acu' ceva timp se ne dai si noua un pret de cotiera .. la ce pret poti sa o livrezi.... o doleanta in plus, daca exista o culoare ceva mai inchisa pentru prestige
ps: multumim pentru interventie andrei..
daca lumea vrea sa cumpere pe degeaba de aici.
deocamdata nu am cotiere dar o sa te anunt saptamana asta daca am sau nu
bafta!
Comment
-
salutare ! sunt nou pe acest forum,am un logan mcv dci,si de curand l-am lovit pe partea dreapta cum a venit zapada a venit si necazu.......ok asta e,am aripa dreapta de inlocuit far dreapta bara din fata si proector dreapta as dori daca se poate sa-mi spuneti cam cat ar costa reparatia,toate componentele ilocuite nu reparate,Multumesc,culoare albastru marin erea sa uit.
Comment
-
Vrei piese de la claudiubpp sau de la reprezentanta?
Comment
-
Ca sa-ti zic cat costa la reprezentanta intreaba te rog aici si zi-mi exact ce piese iti trebuiesc.
Comment
-
Originally posted by valysatsalutare ! sunt nou pe acest forum,am un logan mcv dci,si de curand l-am lovit pe partea dreapta cum a venit zapada a venit si necazu.......ok asta e,am aripa dreapta de inlocuit far dreapta bara din fata si proector dreapta as dori daca se poate sa-mi spuneti cam cat ar costa reparatia,toate componentele ilocuite nu reparate,Multumesc,culoare albastru marin erea sa uit.
din toata lista de stricaciuni te pot ajuta cu urmatoarele:
far fata 225lei
proiector ceata 100lei
restu elemente de caroserie nu am
Comment
-
Originally posted by ramonicma intereseaza si pe mine daca ai pt logan 1.4 laureate albastru egee:bara fata,radiator,cadru motorsi cele doua air bagurisi la ce pret si cand pot sa le am .merci frumos
iar restu pieselor contacteaza ma la 0722351778,ca nu am inteles exact ce ti trebui
daca ti le trimit prin posta cam in 2 zile ajung la tn
Comment
-
Originally posted by andreiDaca se mai continua off-topicul isi ia fiecare warn!!! Asta e topic de vanzare, nu de comparatii de preturi. Daca ati gasit mai ieftin, luati-va, dar nu mai stricati topicul omului.
ma ajuti te rog ! vreu sa introduc niste poze cu piese la anuntu meu si nu ma pricep
mersi!
Comment
Comment