poate ne dai si noua un pret la jumatate la cotiera de logan m-ar interesa.
vand piese originale dacia logan la jumatate de pret fata de magazin
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by claudiubppcel de sub capota?
Comment
-
Originally posted by Mario_bSet fise originale ptr 1,6 MPI cat costa?
Originally posted by GGI78M-ar interesa si pe mine bordul de 16v
si de kit trebui sa ma interesez
Originally posted by SoNyKeLaparatori de noroi si protectii aripi de MCV poti aduce???
aparatori noroi nu cred dar daca e ceva te anunt
Originally posted by CosTin87SIEAi cumva o maneta stergatoare cu buton pt cb? La ce pret?
Originally posted by MariusTm29proiectoare ai ? daca da la ce pret ?
Originally posted by csebalynpe mine m-ar interesa ala de pe frontala habitaclului, catre compartimentului motor, nu neaparat ala de sub capota...mersi.
Originally posted by dan.gutuDeschide si tu o taraba la Anunturi online si pune o lista cu ce poti aduce si preturi
Originally posted by performantMa intereseaza si pe mine o maciulie schimbator de prestige(mai imi trebuie ceva pt a o inlocui pe cea normala de pe laureat?) si manerele de la usi tot de prestige, doar levierele(arginti).
Astept raspuns...
dar iti dau maine raspunsu.Last edited by andrei; 20 December 2007, 18:49.
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL80 de lei setul adica fata spate? sigur sunt de break? sunt originale da?
Originally posted by claudiubppda sunt originale.sa mi lasi un nr de tel. pentru detali
Originally posted by SoNyKeL80 de lei setul adica fata spate? sigur sunt de break? sunt originale da?Last edited by andrei; 20 December 2007, 18:50.
Comment
-
Ala de sub capota e absorbant acustic, celalalt de pe peretele anti-foc e absorbant acustic tablier.
Comment
-
S-a mutat la Anunturi Online.
Comment
Comment