Originally posted by giurisici fabian
vand piese originale dacia logan la jumatate de pret fata de magazin
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mai acuma sa nu exageram la juma de pret nu sunt dar oricum preturile sunt muuult mai mici de cat in magazin sau la dealer... de exemplu aparatorile de noroi la dealeru din ct sunt 110ron la el 80ron dar am auzit si de dealeri care le dau la 160ron si uite aici jumatate de pret...
sigpic
Comment
-
pai da mai marius asa zice , dar ideea e ca in unele magazine e mai scump in unele e mai ieftin si daca te referi la anumite magazin pretul e la jumate daca te referi la altele e cu 20% mai putin , acum mai nou au aparut si magazine care aduc piese la preturi competitive cu cele ale baietilor ca silviu sau claudiu , dar eu tot de la ei prefer sa iau ca mie mai usor decat sa stau sa caut prin magazine...
sigpic
Comment
-
Originally posted by MariusTm29asa zice anuntul ..... nu eu l-am postat
proiectoare cu instalatie cu tot daca nu ma insel,adevarat preturile au fost atunci umflate artificial acum sunt mult m ai ieftine,dar in nici un caz nu gasesti la pretu asta oriunde in bucuresti,asa ca te ai oparit degeaba.
da sunt curios fac o exceptie daca ti le dau in 150 lei le iei?????????
Comment
-
OT
GGI78 la ce dealer lucrezi?
Comment
-
esti dealer ? pai esti scump nenica , aici in Tm tot de la dealer iau cu 2 mil setu original ca daca vreau contrafacute iau cu 500 mii din piatza iar vanzatoru de aici e tare bre el vinde dar nu stie cu cat din cate vad eu .
bafta baieti .''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
Originally posted by MariusTm29esti dealer ? pai esti scump nenica , aici in Tm tot de la dealer iau cu 2 mil setu original ca daca vreau contrafacute iau cu 500 mii din piatza iar vanzatoru de aici e tare bre el vinde dar nu stie cu cat din cate vad eu .
bafta baieti .
Comment
Comment