vand piese originale dacia logan la jumatate de pret fata de magazin

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by giurisici fabian
    am si eu o intrebare?
    Topicul asta nu ar trebui pus la "Anunturi Online"
    si
    Discurile ventilate sunt ca alea de pe diesel mai late ?sau sunt ca cele de pe benzina dar cu gaurele prin ele?
    de orice tip vrei da ala am

Comment

zici ca proiectoare ai la 200 ron perechea . atunci unde mama draq e la juma de pret D esti tare mah
      ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

Originally posted by claudiubpp
        tttttttttttrrrrrrrrrrrrr

Comment

Originally posted by MariusTm29
          zici ca proiectoare ai la 200 ron perechea . atunci unde mama draq e la juma de pret D esti tare mah
          in magazin cat sunt?

Comment

pai atat sunt in magazin aia e faza
            ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

mai acuma sa nu exageram la juma de pret nu sunt dar oricum preturile sunt muuult mai mici de cat in magazin sau la dealer... de exemplu aparatorile de noroi la dealeru din ct sunt 110ron la el 80ron dar am auzit si de dealeri care le dau la 160ron si uite aici jumatate de pret...

sigpic

Comment

asa zice anuntul ..... nu eu l-am postat

Comment

pai da mai marius asa zice , dar ideea e ca in unele magazine e mai scump in unele e mai ieftin si daca te referi la anumite magazin pretul e la jumate daca te referi la altele e cu 20% mai putin , acum mai nou au aparut si magazine care aduc piese la preturi competitive cu cele ale baietilor ca silviu sau claudiu , dar eu tot de la ei prefer sa iau ca mie mai usor decat sa stau sa caut prin magazine...

sigpic

Comment

asa zice anuntul ..... nu eu l-am postat
                    frate in bucuresti in targ ultima oara cred ca un an in urma erau7 mil setu de
                    proiectoare cu instalatie cu tot daca nu ma insel,adevarat preturile au fost atunci umflate artificial acum sunt mult m ai ieftine,dar in nici un caz nu gasesti la pretu asta oriunde in bucuresti,asa ca te ai oparit degeaba.
                    da sunt curios fac o exceptie daca ti le dau in 150 lei le iei?????????

Comment

Mosule stai linistit... sunt dealer uite aicea peret de lista 165/buc

Comment

OT
                        GGI78 la ce dealer lucrezi?
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

esti dealer ? pai esti scump nenica , aici in Tm tot de la dealer iau cu 2 mil setu original ca daca vreau contrafacute iau cu 500 mii din piatza iar vanzatoru de aici e tare bre el vinde dar nu stie cu cat din cate vad eu .

bafta baieti .

Comment

Originally posted by GGI78
                            Mosule stai linistit... sunt dealer uite aicea peret de lista 165/buc
                            eu am cerut 200 pe amandoua
                            asa ca deleru le degeba nu am cum sa ti le dau
                            cauta si tu in alta parte ieftinela de asta

Comment

esti dealer ? pai esti scump nenica , aici in Tm tot de la dealer iau cu 2 mil setu original ca daca vreau contrafacute iau cu 500 mii din piatza iar vanzatoru de aici e tare bre el vinde dar nu stie cu cat din cate vad eu .

bafta baieti .
                              in provincie acolo se poate

Comment

bai da dece stricati voi topicu omului? va obliga cineva sa cumparati? va place , nu va place ura si la gara...

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google